• Свеж
M8/M10 рачен пиштол со јатка со орев со само-заклучување на главата, пиштол за забивање на воздухот, позитивен и негативен дизајн на вртење, за алуминиум, бакар, железо,
zoom_in

M8/M10 рачен пиштол со јатка со орев со само-заклучување на главата, пиштол за забивање на воздухот, позитивен и негативен дизајн на вртење,

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

【Лесно за ракување】 Алатката за навртката навртка е лесна за ракување Користејќи го воздушниот навртник за да го усогласите навртката и да го подигнете копчето за активирање F, а потоа повлечете ја завртката за активирање за да се ротира и повлечете ја навртката за да се деформира рамно. Подигнување на копчето R и потоа завртката излегува од навртката, така што една операција може да се заврши. Со дизајн на само-заклучување, врвот може брзо да се замени и лесен за работа. 【Удобна рачка】 Ергономски дизајн, удобен зафат, лесен за работа. Добра цврстина, силна отпорност на абење голема сила за влечење. 【Глава за пиштол за само-заклучување】 Вклучете 2 видови на глави M8, M10, брза инсталација и лесна замена. 【Повеќе тивко】 Вграден пропуст на пригушувачот, ефикасно намалување на бучавата генерирана за време на работата. 【Повеќекратни намени】 Завршување на врати и прозорци, занишање на плочата, забивање на кутии/торби, железо листови, собрание на автомобили и производство, засилување на контејнери. 【Лесно за ракување】 Алатката за навртката навртка е лесна за ракување. Користејќи го воздушниот навртник за да го усогласите навртката и да го подигнете копчето за активирање F, а потоа повлечете ја завртката за активирање за да се ротира и повлечете ја навртката за да се деформира рамно. Подигнување на копчето R и потоа завртката излегува од навртката, така што една операција може да се заврши. Со дизајн на само-заклучување, врвот може брзо да се замени и лесен за работа. 【Удобна рачка】 Ергономски дизајн, удобен зафат, лесен за работа. Добра цврстина, силна отпорност на абење голема сила за влечење. 【Глава за пиштол за само-заклучување】 Вклучете 2 видови на глави M8, M10, брза инсталација и лесна замена. 【Повеќе тивко】 Вграден пропуст на пригушувачот, ефикасно намалување на бучавата генерирана за време на работата. 【Повеќекратни намени】 Завршување на врати и прозорци, занишање на плочата, забивање на кутии/торби, железо листови, собрание на автомобили и производство, засилување на контејнери.

Working range:
M8/M10
Free speed:
400rpm
Product net weight:
1.3kg
Working pressure:
0.6-0.8MPA
Package Contents:
Pneumatic Rivet Nut Setting Gun X1:
M8/M10 pull cap head x2 (one for each size):
Note:Mandrel is consumable.With the increase of product use frequency, the mandrel will wear, Please replace the mandrel regularly,Product can be used normally.:
To ensure your satisfaction, if you have any problems, please email your order number and we will provide effective customer support as soon as possible. :

Поврзани производи..