• Свеж
Комплет за инсталација на ламинат од дрво, комплет за блокирање на гумен чекан со лента за влечење со тешка должност, блок за прислушување и растојанија од 40 парчињ?
zoom_in

Комплет за инсталација на ламинат од дрво, комплет за блокирање на гумен чекан со лента за влечење со тешка должност, блок за

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

40 растојанија се лесни за употреба и заменуваат, помагајќи ви полесно да инсталирате ламинат Комплетот за алатки за инсталација на подот е завршен, вклучувајќи гумен чекан, лента за влечење, растојанија и блок за прислушување. Гумениот чекан за рака помага да се апсорбираат вибрациите и обезбедува мек удар без да се оштети подот. Со продолжена и густа прачка за влечење, дизајнот на десниот агол е лесен за поправање и не е лесен за свиткување и може брзо да се инсталира. Овие алатки се изработени од железна легура, силиконски, пластични и други материјали, кои се отпорни на абење и издржливи. Комплетот е совршен за домашна и професионална употреба за ламинат или тврдо дрво со загарантиран квалитет. 40 растојанија се лесни за употреба и заменуваат, помагајќи ви полесно да инсталирате ламинат. Комплетот за алатки за инсталација на подот е завршен, вклучувајќи гумен чекан, лента за влечење, растојанија и блок за прислушување. Гумениот чекан за рака помага да се апсорбираат вибрациите и обезбедува мек удар без да се оштети подот. Со продолжена и густа прачка за влечење, дизајнот на десниот агол е лесен за поправање и не е лесен за свиткување и може брзо да се инсталира. Овие алатки се изработени од железна легура, силиконски, пластични и други материјали, кои се отпорни на абење и издржливи.

Item Type:
Wood Floor Installation Tools
Material:
Iron alloy + silicone + ABS + PP + PE and other plastic materials
Purpose:
Installation tool for house decoration wooden floor
Color:
Orange, black, black red
Package List:
1 x Rubber Hammer:
1 x Pull Bar:
1 x Tapping Block:
40 x Spacers:

Поврзани производи..