• Свеж
Dveda 5 парчиња дефлатор на гуми за гуми, комплет за дефлатори на гуми 6-30 psi Универзален прилагодлив дефлатор на гуми за возила за возила, автомобил, камион, моторцикл, ?
zoom_in

Dveda 5 парчиња дефлатор на гуми за гуми, комплет за дефлатори на гуми 6-30 psi Универзален прилагодлив дефлатор на гуми за возила

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

【Getе добиете】 Пакетот доаѓа со 5 парчиња автоматски дефлатори на гуми, со вкупна должина од 40мм и максимален надворешен дијаметар од 17мм, погоден за стандардни гуми, мала големина, лесна за складирање по автоматско отклонување на сите гуми; Доволна количина, доволно за вашата дневна употреба и замена (Ве молиме, проверете ја големината внимателно пред да купите). 【Солидна доволно количина, доволно за вашата дневна употреба и замена. (Ве молиме, проверете ја големината внимателно пред да купите). 【Солиден и издржлив】 Комплетот за автоматски дефлатор на гуми е изработен од висококвалитетен месинг материјал, анти-кара и антикорозија, силна и издржлива, со одлична сила и флексибилност, не е лесен за деформирање или кршење, лесен за расклопување, лесен за Чистете, имаат долго време на услуга. 【Едноставни и прецизни】 Дефлаторите на гумите лесно се навртуваат на стеблото на вентилот за гуми, нема потреба да го расклопувате јадрото на вентилот, да го поставите секој вентил на посакуваниот PSI и овие капачиња ефикасно и ефикасно ќе ја ослободат соодветната количина на воздух, точно да ги дефлалираат вашите гуми надолу На притисокот на PSI што го сакате, опсегот на притисок од 6 ~ 30 psi може да се прилагоди по волја, едноставно и безбедно работење. 【Сценари за апликација】 Овие дефлатори на гуми од месинг брзо се придаваат на гумата на инфлаторот, се сигурни во сите временски услови, погодни за теренски возила, автомобили, камиони, мотоцикли, велосипеди, теренец и така натаму, практични производи за да ве придружуваат на вашите начин. 【100% задоволна услуга по продажбата】 Ние ќе испратиме бесплатна нова замена за вас или ќе ви понудиме целосна наплата ако имате проблем во врска со дефлаторот на гуми. Секое прашање, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе ви одговориме и ќе понудиме задоволно решение во рок од 24 часа.

Material:
Brass
Adjustable Pressure Range:
6-30 PSI
Overall Size:
approx. 4.1 x 1.7 cm/ 1.6 x 0.66 inch
Quantity:
5 pieces
You will get:
5 x Car Tire Deflators:
Features:
1.Use high-quality brass, high hardness and not easy to break and deform.:
2.Anti-rust and anti-corrosion.:
3.Waterproof and shockproof.:
4.It can automatically and quickly deflate four tires at the same time.:
5.Compact design, convenient storage, long-term use.:
6.Suitable for various vehicles such as cars, jeeps, trucks,motorcycles, and off-road vehicles.:
Simple to use:
1. Screw the deflator to the tire valve stem.:
2. Turn clockwise to discouraged.:
3. Turn counterclockwise to stop.:
(The pressure range of 6~30 PSI can be adjusted at will):

Поврзани производи..