• Свеж
Пин за усогласување на тркалото на тркалото YueCoom 8PCS, M14X1.5/1.25 M12x1.5/1.25 Позиционирање на закачалки за закана, алатки за усогласување и балансирање на тркалото за челик, ?
zoom_in

Пин за усогласување на тркалото на тркалото YueCoom 8PCS, M14X1.5/1.25 M12x1.5/1.25 Позиционирање на закачалки за закана, алатки за усогласување

DEN 604.64

Стока
check Во продавницата

Alignation на тркалото малку】 Поставувањето на пинот за усогласување на обемот на тркалото вклучува M14 x 1,5 x 2pcs / M14 x 1,25 x 2pcs / M12 x 1,5 x 2pcs / M12 x 1,25 x 2pcs Правилно може да го усогласи тркалото со центарот и е погодно за брза инсталација на lug stud. 【Брзо позиционирање】 Пиновите за усогласување на тркалата се лесни за употреба, при менување на гумите, само завртете го навојниот крај во една од дупките на завртките на центарот и лизгајте го за брзо позиционирање. 【Алатка за замена на гумите】 Овој пин за усогласување на обемот на тркалото Поставете го тркалото во правилно усогласување со центарот, погодно за брза инсталација на lug stud. Кога менувате гуми, може да го забрза процесот на инсталирање на резервни гуми. 【Предности】 Овие завртки за закачалки ги усогласуваат дупките и го обезбедуваат тркалото на центарот; Минимизирајте го ризикот од повреди и оштетување со спречување на паѓање на тркалото на гумите; Елиминирајте ја борбата за балансирање на столпчињата на тркалата; Ја поедноставува задачата за инсталирање на тркалото на возилото и е многу корисна алатка. 【Материјал за челични легури】 Водич за центри за гуми за автомобили се изработени од висококвалитетен материјал од челична легура, отпорен на абење и издржлив, не е лесен за кршење и има долг животен век. Alignation на тркалото малку】 Поставувањето на пинот за усогласување на обемот на тркалото вклучува M14 x 1,5 x 2pcs / M14 x 1,25 x 2pcs / M12 x 1,5 x 2pcs / M12 x 1,25 x 2pcs. Правилно може да го усогласи тркалото со центарот и е погодно за брза инсталација на lug stud. 【Брзо позиционирање】 Пиновите за усогласување на тркалата се лесни за употреба, при менување на гумите, само завртете го навојниот крај во една од дупките на завртките на центарот и лизгајте го за брзо позиционирање. 【Алатка за замена на гумите】 Овој пин за усогласување на обемот на тркалото Поставете го тркалото во правилно усогласување со центарот, погодно за брза инсталација на lug stud. Кога менувате гуми, може да го забрза процесот на инсталирање на резервни гуми. 【Предности】 Овие завртки за закачалки ги усогласуваат дупките и го обезбедуваат тркалото на центарот; Минимизирајте го ризикот од повреди и оштетување со спречување на паѓање на тркалото на гумите; Елиминирајте ја борбата за балансирање на столпчињата на тркалата; Ја поедноставува задачата за инсталирање на тркалото на возилото и е многу корисна алатка.

Item Type:
Wheel Stud Alignment Pin
Material:
Steel Alloy (Solid)
Lengthened Screw Mouth Length:
Approx. 20mm/0.79in
Total Length:
Approx. 135mm/5.31in
Specifications:
M14  x 1.5 x 2pcs / M14 x 1.25 x 2pcs / M12 x 1.5 x 2pcs / M12 x 1.25 x 2pcs
Fitment:
For Most Cars
Package List:
8 x Wheel Stud Alignment Pin:
1 x Storage Cloth Bag :
Positioning Tools :
Wheel Hanger :
Guide Studs :
Tool for Changing Tires on Cars with Lug Bolts :
Euro Tool :
Wheel Alignment Tool :
Wheel Stud Pilot Pin Wheel Mounting Guide :
Wheel Hanger Pin Set :

Поврзани производи..