• Свеж
ZCARGEL тапацир за отстранување на клип, плејер, сепаратор на фабрички светла, пласла за автомобили, алатка за отстранување на панел за отстранување, автоматски тапаци
zoom_in

ZCARGEL тапацир за отстранување на клип, плејер, сепаратор на фабрички светла, пласла за автомобили, алатка за отстранување на панел

DEN 254.24

Стока
check Во продавницата

Материјал : Главата на клешти е изработена од високо квалитетно железо, силно и издржливо, не е лесен за пробивање за време на употребата Ергономска рачка : Изградена да работи на тесни простори, рамните две сечила дизајнираат лесно се лизгаат под повеќето стандардни клипови и сидра на тапацир, а ергономската рачка спречува замор на раката за време на долгорочна употреба. Дизајн : Пролетниот натоварен дизајн овозможува голема потпора, истовремено дозволувајќи му на корисникот да ги отстрани клиповите со едноставно стискање на клешти. Апликација : Одлично се користи за инсталирање или отстранување на радио/радио -систем за автомобили, панел на врата, лајсни, прозорец или автомобилски сателит за внатрешни работи и реставрација на мебел. Пакет, вклучувајќи : има клешти за клип со едно парче во пакетот. Спецификација : Материјал : Iron Color : Редитим Големина : 235mmx80mmnet Тежина : приближно.170gpackage Вклучува : 1 x Pliers Note : 1. За бојата : Поради разликата помеѓу екранот и светлината, бојата на оваа ставка може да биде малку поразлична од сликата. За големината : Големината е целосно рачно изработена, ве молиме променете 1-2 см според различни методи на мерење.Сатациони услуга : Ако има проблем со квалитетот или оштетување на пакетот, не можете да го користите производот, можете да контактирате со нас, ние ќе посакаме Одговори на вас што е можно поскоро, ве молиме бидете сигурни да купите.

Material:
iron
Color:
red
Item size:
235mmx80mm
Net weight:
approx.170g
Package includes:
1 x Pliers:
Note:
1. About Color:
Due to the difference between the screen and the light, the color of this item may be slightly different from the picture.
2. About the size:
The size is completely handmade, please change 1-2cm according to different measurement methods.
Satisfactory service:
If there is any quality problem or damage to the package, you can not use the product, you can contact us, we will reply to you as soon as possible, please rest assured to buy. Thanks!

Поврзани производи..