• Свеж
Сет за возачи на трки и заптивка, 10-13/64 l
zoom_in

Сет за возачи на трки и заптивка, 10-13/64 l

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Поставете дозволи инсталација на расипани трки и заптивки без оштетување на компонентата или куќиштето Вклучува рачка на возачот плус 9 популарни големини на возачи на лежишта и заптивки, кои се движат од 1,565 до 3,180 инчи. Користете ја заострената страна на возачот за да инсталирате трки; Превртете го возачот на рамната страна за да инсталирате заптивки. Ги вклучува следниве големини на возачи на алуминиум : 1,565 инчи, 1,750 инчи, 1,965 инчи, 2,325 инчи, 2,470 инчи, 2,555 инчи, 2,830 инчи, 2,995 инчи и 3,180 инчи. Служниот случај со обликување на пластично складирање на пластично, ги одржува алатките содржани и организирани, така што тие се подготвени да одат кога ви требаат. Единица^Упатство за инструкции. Единица^Упатство за инструкции. Возачот на трката за лежишта на OTC и сетот за возачи на заптивка дозволува инсталирање на расипани трки и заптивки без оштетување на компонентата или куќиштето. Вклучува рачка на возачот плус 9 популарни големини на возачи на лежишта и заптивки, кои се движат од 1,565 до 3,180 инчи. Користете ја заострената страна на возачот за да инсталирате трки. Превртете го возачот на рамната страна за да инсталирате заптивки. Ги вклучува следниве големини на возачи на алуминиум : 1,565 инчи, 1,750 инчи, 1,965 инчи, 2,325 инчи, 2,470 инчи, 2,555 инчи, 2,830 инчи, 2,995 инчи и 3,180 инчи. Служниот случај со обликување на пластично складирање на пластично, ги одржува алатките содржани и организирани, така што тие се подготвени да одат кога ви требаат. Вредноста е во јадрото на портфолиото на алатката OTC и опрема.

Поврзани производи..