• Свеж
Комплет за хеликоил M14X1.25, Мал мотор Спарк Допрете, алатки за автоматско одржување, алатки за покренување на низата на нишки од 16 парчиња.
zoom_in

Комплет за хеликоил M14X1.25, Мал мотор Спарк Допрете, алатки за автоматско одржување, алатки за покренување на низата на нишки

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Брзи приклучоци за испраќање на свеќи : Сетот за поправка на низата на свеќичката може да се користи за брзо и ефикасно поправка на навои на оштетените свеќи Погодно за инсталирање, голема сила, долг животен век. Широка апликација : Сетот за поправка на низата на свеќичката е погоден за сите видови на производи за кои е потребна голема јачина на низата. Може да се користи за брзо и ефикасно санирање на оштетените навои на искра. Лесно за инсталирање : Алатката за поправка на допрете за приклучок на свеќичката е погодна за инсталирање, голема јачина, долг животен век на услугата. Може да се користи за брзо и ефикасно поправка на оштетените низи на искра. Чиста и преиспитана порта за приклучок на искра, комплетен комплет за задоволување на различни потреби. Погодно за сите видови на производи за кои е потребна голема јачина на низата. Погодно за инсталирање, голема сила, долг животен век. Обезбедена е пластична кутија за удобно складирање и носење. Спецификација : Карактеристики : Може да се користи за брзо и ефикасно поправка на оштетените низи на свеќички. Clean и преиспитана порта за приклучоци, комплетен комплет за задоволување на различни потреби.Сигубилен за сите видови на производи што бараат висока јачина на низата. Покана за инсталирање, голема јачина, долг животен век на услугата.

Features:
It can be used to quickly and efficiently repair damaged spark plug threads.:
Clean and rethread spark plug port, complete kit for meeting different needs.:
Suitable for all kinds of products that require high thread strength.:
Convenient to install, high strength, long service life.:
A plastic box is provided for convenient storage and carrying.:
Specifications:
Condition:
Brand New
Material:
Carbon steel
Color:
Shown as picture
Quantity:
16pcs
Package Weight:
Approx.342g/12.1oz
Package List:
1 * Screw Tap:
15 * Screw Thread:
1 * Plastic Box:

Поврзани производи..