• Свеж
Zhierplus CAR сопирачка за сопирачка за промена на маслото за промена на маслото за масло , 10L Пневматски менувач за полнење на маслото за прицврстување на сопирачката з?
zoom_in

Zhierplus CAR сопирачка за сопирачка за промена на маслото за промена на маслото за масло , 10L Пневматски менувач за полнење на маслото

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

*Системот за пумпа за полнење на пумпа за нафта за масло за менувачот е изработен од трајни и долгогодишни материјали со долг живот *Флуидна автомобилска пумпа за полнење на менувачот ,. *Упатства за работа : Отворете го капачето за полнење и користете го уредот за полнење на инка; Затегнете го капачето и поврзете го цревото за дистрибуција; Користете го точниот адаптер и вметнете го во отворот на менувачот откако ќе го исцедите отпадното масло; Користете ја меката рачка на пумпата за да ја пумпате течноста од единицата за полнење до возилото. *Мерачот на притисок помага да се измери брзината на движење на течности. *Ако наидете на какви било проблеми, ве молиме контактирајте ме навреме и јас ќе го организирам најдоброто решение за вас. *Системот за пумпа за полнење на пумпа за нафта за масло за менувачот е изработен од трајни и долгогодишни материјали со долг живот. *Флуидна автомобилска пумпа за полнење на менувачот ,. *Упатства за работа : Отворете го капачето за полнење и користете го уредот за полнење на инка; Затегнете го капачето и поврзете го цревото за дистрибуција; Користете го точниот адаптер и вметнете го во отворот на менувачот откако ќе го исцедите отпадното масло; Користете ја меката рачка на пумпата за да ја пумпате течноста од единицата за полнење до возилото.

Name:
Brake oil change tool
Size:
55cm - 30cm - 25cm
Material:
Plastic+Metal
Capacity:
10L
Color:
As shown
Packing Included:
1 set Brake oil change tool:
13 x connector:
1 x toolbox:
Note:
1. Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. Please understand. :

Поврзани производи..