• Свеж
Комплет за алатки AllStar All11080 за -4 до -8 фитинг/црево
zoom_in

Комплет за алатки AllStar All11080 за -4 до -8 фитинг/црево

DEN 1394.24

Стока
check Во продавницата

Комплетот се вклопува -4an иако -8an фитинзи и црева Олеснува плетенка црево и склопување со монтирање. Комплетот ги вклучува сите алатки, прилагодени адаптери за повеќето фитинзи, детални упатства за склопување и исто така високо квалитетно куќиште за складирање. Не за употреба со црева во стил на стап. Продаден како еден комплетен комплет. Комплетите вклучуваат алатки, прилагодени адаптери за повеќето фитинзи, детални упатства за склопување и кутија за складирање. Комплетите вклучуваат алатки, прилагодени адаптери за повеќето фитинзи, детални упатства за склопување и кутија за складирање. Комплет за алатки на All Star Koul за -4 AN до -8 Совпаѓање/црево се вклопува -4an иако -8an фитинзи и црева. Комплетот за алатки Koul го олеснува плетенското црево и склопот на фитинг. Поставувањето треба да се вметне во специјално дизајнираниот држач кој потоа помага да се води цревото во фитингот. Комплетот ги вклучува сите алатки, прилагодени адаптери за повеќето фитинзи, детални упатства за склопување и исто така висококвалитетен случај за складирање. Алатките Koul не се наменети за употреба со црева за стил. Таа е поддржана од 90-дневна ограничена фабричка гаранција и се продава индивидуално.

Поврзани производи..