• Свеж
Адаптерот за брз спојка на YuRoochii A/C R134A, фитинзи за адаптер R134A, конектор за повеќекратни конектори SAE HVAC HP и LP конектори за R134A AC системот за AC Евакуација Полнење и пов?
zoom_in

Адаптерот за брз спојка на YuRoochii A/C R134A, фитинзи за адаптер R134A, конектор за повеќекратни конектори SAE HVAC HP и LP конектори за R134A

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Професионален AC R134 A Комплет за алатки за полнење Freon : одговара на R134 A Обезбедени адаптери, исто така, обезбедуваат компатибилност со фитинзи за одблесоци од 1/4-инчи Високите обезбедени адаптери, исто така, обезбедуваат компатибилност со 1/4-инчен фитинзи за одблесоци. Висока и ниска страна : Нашите високи/ниски 134a Адаптер за брзо исклучување на адаптерите се прилагодливи и направени од алуминиум и месинг. И двајцата содржат карактеристика за внатрешна безбедност на притисок за да се спречи случајно протекување на Фрион. 6 & 5 Дизајн на лежиште соодветно. Без протекување : Овие брзи спојници од 5 и 6 топки се спуштаат на портите за ладење R134, сите делови за поврзување усвојуваат прецизен дизајн на фино конец, адаптер R 134 A, прилагодлив вентил за лесно прицврстување и отстранување без протекување на фреон, интерфејсот е исто така опремен со високо- Квалитетни дебели гумени заптивки за да се обезбеди затегнатост на гасот без истекување. За лесно работење, : Конструиран со точен прилепник и ножниот прстен за зафаќање, оставете сигурно ракување и перформанси што не се лесни за корисниците, дури и додека носите ракавици за работа, а отворањето на вентилите на Шредер користејќи ги нивните врвни контролни копчиња, затворањето и исклучувањето е исто толку брзо и едноставно , Отстранлив бакар адаптер за подолго одржување, 1/4 инчен машко вклопување компатибилен со повеќето автомобилски климатик дијагностички дијагностички мерач на мерач на мерач на AC. Долг сервис живот : Алуминиум и никел-позлатена бронза конструкција обезбедува супериорна јачина заедно со траен отпор на абење и корозија, врвните навој и материјали на адаптерите R134 A обезбедуваат години на корисна употреба.

Поврзани производи..