• Свеж
3,50 мм Hy-PRO Carber Должина Карбид Течност За Ладење Вежба, Tialn Обложени, 5XD, OSG HP255 - 1378 Серија HP255
zoom_in

3,50 мм Hy-PRO Carber Должина Карбид Течност За Ладење Вежба, Tialn Обложени, 5XD, OSG HP255 - 1378 Серија HP255

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

Негативен Радијален Гребло-Посилен најсовремен раб за да се спротивстави на чипсување Рафинирано усовршување на најсовремена - Обезбедува поконзистентни перформанси од првата дупка до последната дупка. Повеќеслоен Тиалн Слој-Повеќе слоеви обезбедуваат супериорна отпорност на термичко пукање од топлина, наспроти други монослојни премази. Негативен Радијален Гребло-Посилен најсовремен раб за да се спротивстави на чипсување. Рафинирано усовршување на најсовремена - Обезбедува поконзистентни перформанси од првата дупка до последната дупка. Повеќеслоен Тиалн Слој-Повеќе слоеви обезбедуваат супериорна отпорност на термичко пукање од топлина, наспроти други монослојни премази. Серијата вежби за хи-ПРО КАРБИД карбид е идеална мешавина на перформанси и економичност. Силното радијално гребло во комбинација со прецизната геометрија на точката и повеќеслојната обвивка ја прави оваа вежба исклучително разноврсна во примената.

Поврзани производи..