• Свеж
Турски Крпи За Раце За Комплет За Бања од 4 | 18х40, Памучни | Крпи за Раце за Бања &засилувач; Украсни Крпи За Раце За Бања, Кујнски Крпи, Крпа За Садови, Чај, Јога, Лице , Т?
zoom_in

Турски Крпи За Раце За Комплет За Бања од 4 | 18х40, Памучни | Крпи за Раце за Бања &засилувач; Украсни Крпи За Раце За Бања,

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

ГОЛЕМИНА И МАТЕРИЈАЛ : нашиот комплет за крпи за раце вклучува 2 х крпи за раце Големината на нашата кујна / крпи за раце во бањата е |16х40 инчи, а тежината е / 4,3 мл (125 грама)|. Основи на Домот руви турскиот комплет крпи за раце е претходно измиен тоа значи дека нема да се намали по миењето. Кујнски комплет за крпи за раце е природно произведен и без штетни хемикалии што ги прави безбедни за вас и околината. ТУРСКИ ПАМУЧНИ УКРАСНИ КРПИ за БАЊА : Основи на Руви Дома турските комплети за крпи за раце се направени од памук одгледуван во Егејскиот регион На најквалитетниот Памук Во Турција. Мекоста на турскиот памук ќе направи да чувствувате разлика и ќе ви даде удобност како што сте во луксузен хотел, теретана, спа итн. ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ ТУРСКИ КРПИ за РАЦЕ за БАЊА : 100% турски памучен ткаење овозможува Основите На Руви Дома Памучните крпи за раце да бидат супер меки брзо суви долготрајни. Исто така, нашите крпи за раце за бања се со мала тежина што ги прави брзо суви и лесни за пакување и носење. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ КРПИ ЗА РАЦЕ со ВИСЕЧКА ЈАМКА : Основите на Домот руви декоративните крпи за раце се разноврсни за употреба на повеќе места што можете да ги користите како украсни крпи за раце за бања кујнски крпи за раце крпи за раце за кампување крпи за раце јога крпи за теретана крпи за спа крпи крпи за пикник итн. Дополнително, можете да користите за миење и сушење на раката, лицето и косата. Благодарение на неговата декоративност, можете да користите како крпи за гости за бања, крпи за чај и тркач за маса. НАЈДОБРА УСЛУГА ПО ПРОДАЖБА : вашето 100% задоволство е загарантирано. Ако имате какви било проблеми со нашите луксузни крпи за раце, контактирајте и дозволете ни да ви ја понудиме најдобрата услуга по продажбата. Не двоумете се да не контактирате. ГОЛЕМИНА И МАТЕРИЈАЛ : нашиот комплет за крпи за раце вклучува 2 х крпи за раце. Големината на нашата кујна / крпи за раце во бањата е |16х40 инчи, а тежината е / 4,3 мл (125 грама)|. Основи на Домот руви турскиот комплет крпи за раце е претходно измиен тоа значи дека нема да се намали по миењето. Кујнски комплет за крпи за раце е природно произведен и без штетни хемикалии што ги прави безбедни за вас и околината. ТУРСКИ ПАМУЧНИ УКРАСНИ КРПИ за БАЊА : Основи на Руви Дома турските комплети за крпи за раце се направени од памук одгледуван во Егејскиот регион На најквалитетниот Памук Во Турција.

Поврзани производи..