• Свеж
Алипис 1 парче Домашен Туш За Тело Тип На Контејнер За Миење Кујнски Лосион Хотелски Сапуни Пена Издржлив Шампон За Сапун Од Нерѓосувачки Шишиња Проѕирен Челичен Д?
zoom_in

Алипис 1 парче Домашен Туш За Тело Тип На Контејнер За Миење Кујнски Лосион Хотелски Сапуни Пена Издржлив Шампон За Сапун Од Нерѓосувачки

DEN 236.64

Стока
check Во продавницата

ПОЛНЕЊЕ КОЗМЕТИЧКИ КОНТЕЈНЕРПогоден За перење соба, бања, кујна итн ПРАЗНА ПУМПА ДИСПЕНЗЕРОТИзработени со врвен материјал од нерѓосувачки челик, потрајни и. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА САПУНИЦА за САДОВИ + направени Од безбедни и издржливи материјали, со извонредна изработка и издржливост. ДИСПЕНЗЕРОТ за ШИШИЊА со САПУН користи Безбеден И пријателски, без мирис, без лоши материи, без штета за вас и вашето семејство. ДИСПЕНЗЕРОТ за МИЕЊЕ РАЦЕ може да биде одлична декорација за вашата бања, или како придружник на патувањето во вашиот хотел. ПОЛНЕЊЕ КОЗМЕТИЧКИ КОНТЕЈНЕРПогоден За перење соба, бања, кујна итн. ПРАЗНА ПУМПА ДИСПЕНЗЕРОТИзработени со врвен материјал од нерѓосувачки челик, потрајни и. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА САПУНИЦА за САДОВИ + направени Од безбедни и издржливи материјали, со извонредна изработка и издржливост. ДИСПЕНЗЕРОТ за ШИШИЊА со САПУН користи Безбеден И пријателски, без мирис, без лоши материи, без штета за вас и вашето семејство. ДИСПЕНЗЕРОТ за МИЕЊЕ РАЦЕ може да биде одлична декорација за вашата бања, или како придружник на патувањето во вашиот хотел. Пакет Листа 1 х Лосион Шишиња Карактеристики-Големина (350МЛ ) : 15, 50Х6, 50Х6, 50см/ 6, 09Х2, 55Х2, 55ин-Материјал : Нерѓосувачки Челик - Безбеден и пријателски, без мирис, без лоши материи, без штета за вас и вашето семејство. - Може да биде одлична декорација во вашата бања, или како придружник за патување во вашиот хотел.

Поврзани производи..