• Свеж
Зеродеко Ѕид Полначи 12 парчиња Луѓе Држач За Четка За Заби Куки За Вшмукување Чаша За Заби Држач За Четка За Заби Држач За Брич Монтиран На Ѕид Алатка За Вшмукување ?
zoom_in

Зеродеко Ѕид Полначи 12 парчиња Луѓе Држач За Четка За Заби Куки За Вшмукување Чаша За Заби Држач За Четка За Заби Држач За Брич

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Добар носивост, без ' рѓа и не е лесен за, лесен за инсталирање и удобен за употреба Нема потреба од нокти, лесна инсталација, нема потреба да го оштетите ѕидот, тие можат многу да го збогатат вашиот домашен живот. Тркалезни рабови и мазна површина, безбедни за допир и не ги повредуваат рацете. Може повторно да се користи после миење, широко користен за семејни спални соби, дневни соби, кујни, бањи, хотели итн. Може да се користи за чување крпа, лента за коса, клучеви, топка за капење, мала торба и многу повеќе. Добар носивост, без ' рѓа и не е лесен за, лесен за инсталирање и удобен за употреба. Нема потреба од нокти, лесна инсталација, нема потреба да го оштетите ѕидот, тие можат многу да го збогатат вашиот домашен живот. Тркалезни рабови и мазна површина, безбедни за допир и не ги повредуваат рацете. Може повторно да се користи после миење, широко користен за семејни спални соби, дневни соби, кујни, бањи, хотели итн. Може да се користи за чување крпа, лента за коса, клучеви, топка за капење, мала торба и многу повеќе. Опис Одлична изработка, внимателно до секој детал за да и дадете на оваа четка за заби и држач за крпи шик и прекрасен изглед. Без дизајн на удирање, едноставна инсталација, совршен организатор за складирање за вашата бања. повеќе убавина и шарм во вашата бања, може да се користи за држење на четката за заби за заштеда на простор и.

Поврзани производи..