• Свеж
Пол за складирање на шипки за туширање, за складирање на туш за складирање на туширање, издржлива решетка за складирање на бања за туширање, за гел за туширање за ша?
zoom_in

Пол за складирање на шипки за туширање, за складирање на туш за складирање на туширање, издржлива решетка за складирање на бања за туширање,

DEN 191.04

Стока
check Во продавницата

Извадете го дизајнот за исцедување на вода, држете ја полицата за складирање суво и чисто Поправете ја полицата за складирање на шипка за туширање, погодна за дијаметар од 24 мм дупка. Дизајн на тока за лесна инсталација, вежба и лепак не се потребни. Практичен и удобен додаток за бања за да поставите шампон или гел за туширање. Направено од ABS материјал, хромирана површина, не е лесна за 'рѓа и издржлива во употреба. Функција : Направено од ABS материјал, хромирана површина, не е лесна за 'рѓа и издржлива во употреба. Извадете го дизајнот за исцедување на вода, држете ја полицата за складирање суво и чисто. Дизајн на тока за лесна инсталација, вежба и лепак не се потребни. Поправете ја полицата за складирање на шипка за туширање, погодна за дијаметар од 24 мм дупка. Практичен и удобен додаток за бања за да поставите шампон или гел за туширање. Спезификации : Состојба : 100% бренд Newmaterial : Абскурпција Третман : Chrome Blating Color : Покажување како Сликање Температура : 80 ℃ Големина : Приближно.81 x 4,72inchfit за шипка за туширање : 24мм во дијаметар Тежина : приближно. 288 GPackage Вклучен : 1 x Упатство за полиција за складирање на бања : 1. Расклопување на додатокот за бела инсталација. Поставете ја полицата за складирање на соодветната позиција на шипката за туширање.

Поврзани производи..