• Свеж
Четка За Тоалет ВО БЕДРЕ, Силиконска Четка За Тоалет Што Може Да Се Свитка За Голф Флексибилна Мека Четка За Глава Со Долга Рачка Четка За Чистење Тоалет Дома Бања В?
zoom_in

Четка За Тоалет ВО БЕДРЕ, Силиконска Четка За Тоалет Што Може Да Се Свитка За Голф Флексибилна Мека Четка За Глава Со Долга

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Мравките лесно се чистат и ги отстрануваат дамките на блиската површина на столицата со мали гребнатини, со помала веројатност да се истрошат, издржливи и цврсти * Уникатниот дизајн на главата на четката е триаголен, и секој агол одговара на тоалетот, не оставајќи слепи точки. * Може длабоко да го исчисти секој агол од тоалетот . лесно за чистење на аглите и темните жлебови. *Влакната на четката изработени од висококвалитетни тпр материјали нема да предизвикаат оштетување на застаклениот тоалет. *Перфорација-слободен и издржлив. Инсталација без нокти, силни и необележувачки налепници, издржливи и стабилни, не е лесно да паднат. Мравките лесно се чистат и ги отстрануваат дамките на блиската површина на столицата со мали гребнатини, со помала веројатност да се истрошат, издржливи и цврсти. * Уникатниот дизајн на главата на четката е триаголен, и секој агол одговара на тоалетот, не оставајќи слепи точки. * Може длабоко да го исчисти секој агол од тоалетот . лесно за чистење на аглите и темните жлебови. *Влакната на четката изработени од висококвалитетни тпр материјали нема да предизвикаат оштетување на застаклениот тоалет. *Перфорација-слободен и издржлив. Инсталација без нокти, силни и необележувачки налепници, издржливи и стабилни, не е лесно да паднат. Материјали : ПП+TPRColors : green Size : 5*41*7.

Поврзани производи..