• Свеж
Тепих за бања - Дијатомејска Подлога За Бања Што Не Се Лизга Брзо Сушење, Подлога За Бања Од Дијатомит Лесна За Чистење, Абсорбента Подна Тепих За Туширање, Тоалет и ?
zoom_in

Тепих за бања - Дијатомејска Подлога За Бања Што Не Се Лизга Брзо Сушење, Подлога За Бања Од Дијатомит Лесна За Чистење, Абсорбента Подна Тепих

DEN 448.00

Стока
check Во продавницата

Брзо Сушење-Нашата мека, абсорбента подлога за капење е удобна и дише Изработени од микрофибер ткаенина и кршен дијатомит камен. Ја апсорбира водата за 5 секунди и е целосно сува за 60 секунди!. Елегантен Минималистички Дизајн-Едноставен И елегантен сив дизајн кој совршено се вклопува во секоја просторија! Pleasетски пријатен за вашата спална соба, бања, дневна соба, праг или кујна. Нелизгачки И Лесен За Чистење - овој производ може да се пере во машина и има текстуриран долен слој за да избегне лизгање. Не пролевам и можам да се навивам за складирање, сместен во сува, добро проветрена област. Разновиден и Безбеден-тепихот што е мек и не се валка лесно! Добро се вклопува со секоја просторија, може да се користи за деца и постари лица за да бидат безбедни од лизгави подови или течни несреќи. 100% ЗАДОВОЛСТВО НА КЛИЕНТИТЕ-Вашето задоволство е важно за нас! Ве молиме слободно контактирајте не за какви било проблеми или прашања. Ви благодариме за купувањето! Имајте одличен ден!. Дали ви е здодевно со оригиналната и традиционалната подлога за капење? Дали сеуште се грижите дали вашата бања ќе се навлажни? Не грижете се повеќе, нашата Абсорбента Подлога Што не Се Лизга може да ги реши сите ваши грижи. ГОЛЕМИНА : 47,2 x 15,3 x 0,15 инчи БОЈА : Сива УПОТРЕБА : Нашата Абсорбента Подлога Што Не Се Лизга може да се користи во Бањата, Кујната, Фоајето, просторот за Перење Алишта, просторот за базен.

Поврзани производи..