• Свеж
- Полици,Решетка За Крпи Решетка За Крпи Брусена Решетка За Крпи За Бања,Бар За Крпи За Крпи Монтирани На Ѕид, Подвижен Столб Додатоци За Бања Држач За Чување Крпи Ха?
zoom_in

- Полици,Решетка За Крпи Решетка За Крпи Брусена Решетка За Крпи За Бања,Бар За Крпи За Крпи Монтирани На Ѕид, Подвижен Столб Додатоци

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Елегантен и Модерен : Решетката за Крпи за Бања е Изработена од Материјална Завршница За Да Изгледа Модерно, Елегантно и Софистицирано, Што Го прави Совршен Декор За Вашата Бања, како и Обезбедување Едноставно Решение за Привремено Складирање За Крпи за Гости Полица за бања : Практичната Решетка за Куки е Дизајнирана Да ги Одржува Вашите Материјали Уредно Организирани и Лесно Достапни. Може Лесно Да се монтира На Ѕид и Не Му Треба Многу Простор. Можете Целосно Да Го Користите Просторот за Чување На Вашите Дневни Предмети. Издржлив И Задебелен Материјал : Многу Тежок Држач за Крпи за Бања, Дизајнот На Закачалката За Крпи Монтиран На Ѕид Го Прави Производот Да Изгледа Поубав и Помодерен. Делот За Заварување На Производот е Полиран со Повеќе Процеси. Лесна Инсталација : Вклучен Е Харверски Пакет. До Непобедлива Вредност, Полесно За Чистење. Едноставно Избришете Ја Единицата со Мека памучна Крпа. Повеќе Од Решетка За Крпи : Може да се Користи во Спалната Соба, Бањата, Кабинетот и Кујната Носи Практична Функција Во Вашиот Простор, Додавајќи Малку Топлина и Стил на Вашиот Декор. Шината За Пешкир на Полицата е Цврста Со Доволно Простор за Целото Семејство. Оваа Решетка За Крпи Поставена На Ѕид Е Скриен Дизајн На Завртки, Не Само Што Ги Чува И Суши Вашите Крпи, Туку Додава Модерно Чувство во Вашата Бања.

Поврзани производи..