• Свеж
Cabilock 4 компјутерски wallидни организатори за складирање на плакнење за плакнење на решетката практична кафе кујна приказ за бања за лепила лепила полица не'рѓосувач?
zoom_in

Cabilock 4 компјутерски wallидни организатори за складирање на плакнење за плакнење на решетката практична кафе кујна приказ за бања

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Држач за четки за заби за деца : Направено од не'рѓосувачки челик и отпорен на 'рѓа Штанд на чаша одводнувач. Држач за четкичка за заби монтиран од wallид : Направено од не'рѓосувачки челик, отпорен на абење, здрав и 'рѓа. Wallид на решетката со чај од чај : нема дупки за вежбање, потребни алатки, - пријателски и нема остаток на wallидот по отстранувањето. Организатор на четки за заби за бања : Направено од не'рѓосувачки челик и отпорен на 'рѓа. Држач за монтирање на wallидот за бања : Чувајте ја четката за заби, чаша со цел да се најде лесен. Пакетот вклучува карактеристики на лавици за складирање од 4 x - произведен не'рѓосувачки челик, безбеден и решетка за паста за заби. - Чувајте ја четката за заби, чаша со цел да бидете лесни за пронајден држач за четки за заби без удар. - Може да се примени за какви било мазни, чисти и суви површини на wallидот на држачот за кафе. - Дизајн поставен со wallидови, се придржувајте се на wallидот цврсто, така не прави штета на wallидот и лесен за инсталирање на држачот за чаша поставен со wallидови.57x1 wallиден држач за кригла. -Материјална : 304 Standид од не'рѓосувачки челик Standид за заби-заштеда на простор со едноставен и компактен изглед wallид за заби на четки за заби. Тоа е цврсто подолго време со употреба, лесен и нема или агол.

Поврзани производи..