• Свеж
3 ПАРЧИЊА Само Одводнување Сапун Садови Водопад Сапун Послужавник, Премија Силиконски Сапун Чувар Носителот За Туш, Контра Врвот, бања &засилувач; Кујна Мијалници, ?
zoom_in

3 ПАРЧИЊА Само Одводнување Сапун Садови Водопад Сапун Послужавник, Премија Силиконски Сапун Чувар Носителот За Туш, Контра Врвот, бања &засилувач;

DEN 635.20

Стока
check Во продавницата

●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ И НЕ Е ЛЕСЕН за КРШЕЊЕ ● нашите садови за сапуница се направени од силикон за храна, еколошки Тоа речиси и да нема мирис, и помек допирање, исто така отпорност на висока температура и отпорност на триење. Така, возрасните и децата можат да бидат сигурни дека ќе го користат, а не лесно да се скршат. ●СТИЛСКИ И ПРАКТИЧЕН И ЛЕСЕН ЗА ЧИСТЕЊЕ! Силиконот е мек и флексибилен, лесен за чистење и има остар, современ декоративен стил! Овие држачи за сапун се прекрасен помошник за одвод на предмети, како што се сунѓери, четки итн. Имаме и влошки за сапун кои ќе ви помогнат да го намалите бројот на чистење. ①ДИЗАЈН ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ И САМО-ОДВОДНУВАЊЕ на ВОДОПАДОТСО Овој лифт за сапун е дизајниран со наклонети жлебови што се одводнуваат самостојно. Постојат повеќе шипки против лизгање на дното за ефикасно да се спречи паѓање на садот за сапуница. И многу добро се исцеди, сапунот брзо се суши, така што спречува топење на сапунот и го продолжува животниот век на сапунот. €ЛЕСНО И ШИРОКО ДА се КОРИСТИ € работат одлично во бања, кујна и други места. Овие садови за сапуница главно се користат дома за бар сапун, сунѓер за садови, топка за чистење, машка машина за бричење, очила, Дамски Штипки за коса, обетки и други ситници. Тоа ШТО ЌЕ ГО ДОБИЕТЕ FR 3 PCS Сапун Јадења, 1_ Бело + 1_ Црно + 1®Сиво.

Поврзани производи..