• Свеж
Јарноу 1 парчиња четкичка за заби чаша за складирање на куби за складирање полица за складирање поставува сиви фустани за паста за заби, организатор за бања за скла?
zoom_in

Јарноу 1 парчиња четкичка за заби чаша за складирање на куби за складирање полица за складирање поставува сиви фустани за паста

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

ABS и PP Rack Nordic Style- Цврст и издржлив : Направено од врвен материјал, кој е лесен за складирање и чистење. Стенд за четкичка за заби- Материјалот е пластичен ABS и PP, задепен материјал и. Снабдувања за бања- Оваа решетка може да ја задржи четката за заби, паста за заби или други гаџети за перење чисти и суви. Тоалет штанд- Погоден е за складирање и складирање на четки за заби и тоалети во бањата на хотелот „Дормото“. Организатор за складирање- Нема дупчење, до wallид. Лесен за употреба, многу удобен. Помага да ја организирате вашата бања. Rack Nordic Style- Цврст и издржлив : Направено од врвен материјал, кој е лесен за складирање и чистење. Стенд за четкичка за заби- Материјалот е пластичен ABS и PP, задепен материјал и. Снабдувања за бања- Оваа решетка може да ја задржи четката за заби, паста за заби или други гаџети за перење чисти и суви. Тоалет штанд- Погоден е за складирање и складирање на четки за заби и тоалети во бањата на хотелот „Дормото“. Организатор за складирање- Нема дупчење, до wallид. Лесен за употреба, многу удобен. Помага да ја организирате вашата бања. Список на пакети 1 X Карактеристики на решетката за заби - фино изработка, мазно полирање, удобно складирање на држач за четкичка за заби - тој е погоден за складирање и складирање на четки за заби и тоалети во бањата на хотелот за туширање во бањата. - Материјал : ABS и PP пластична решетка за складирање.

Поврзани производи..