• Свеж
Двоен Кафеав Соло Држач За Чаши За Еднократна Употреба Држач За Чаши За Чаши За Пиење Диспензерот За Чаши За Чаши За Забава Дрвен Организатор Држач За Маркери За Ск?
zoom_in

Двоен Кафеав Соло Држач За Чаши За Еднократна Употреба Држач За Чаши За Чаши За Пиење Диспензерот За Чаши За Чаши За Забава Дрвен Организатор

DEN 1.00

Стока
check Во продавницата

●Висококвалитетен Држач За Чаши : Секое пакување вклучува еден двоен дрвен држач за соло чаши отпечатен со обележете ја чашата и ПИЈТЕ! Овој двоен дрвен држач за чаши ќе биде добро спакуван со четири додатоци отпорни на гребење за да се спречи негово оштетување ●Мултифункционален Диспензер За Чаши За Забави : овој двоен дрвен држач за чаши е одличен додаток на вашата забава. Ги одржува вашите чаши и маркер заедно и организирани! Може да биде широко користен во различни видови тематски забави. ●Рустикална Декоративна Идеја За Забава : Нашиот Соло Држач за Чаши е изработен од 100% природно борово дрво, не е лесно да се скрши и трае за употреба. Носителот на маркерот е дизајниран за подобро организирање. Овој извонреден дрвен диспензер ќе биде најсјајниот додаток на вашата забава. Тоа може да биде и чудесната рустикална декорација во вашата кујна, на дворот или барот. ●Голема Големина за Собирање Чаши : димензиите на држачот се 9,45 инчи(24 см)* 5,75 инчи(14,6 см)* 3,12 инчи (8,89 см), со дебелина од 0,78 инчи. Овој двоен дрвен држач за чаши е доволно голем за двојни чаши и совршено се вклопува за пластични чаши што ги користевме на забавата. Организацијата на носителот може да се третира и како држач за складирање на многу работи во секојдневниот живот. ●Гаранција за услуга и Задоволство : 100% гаранција за задоволство без ризик за да ви овозможи да купите со доверба.

Поврзани производи..