• Свеж
Ткивна кутија Кутија За Ткиво Тркалезна Кутија За Декоративно Ткиво Кутија За Ткиво Кутија За Кристални Салфетки Кутија За Елегантна Декорација Кутија За Складир?
zoom_in

Ткивна кутија Кутија За Ткиво Тркалезна Кутија За Декоративно Ткиво Кутија За Ткиво Кутија За Кристални Салфетки Кутија За Елегантна

DEN 1499.20

Стока
check Во продавницата

Изработени од високо квалитетен метал и симулација, еколошки, издржливи и цврсти Симулација бисер дизајн, исклучителни детали и модерен едноставен стил, покажувајќи го вашиот добар вкус, толку совршена декорација во вашиот дом. Ги одржува ткивата чисти и суви на масата за вечера, суетата во бањата, масата за облекување, автомобилот или канцелариското биро. Стилски и практичен начин за складирање на ткивата, направете ја вашата работна маса поуредна и организирана. Погоден за домашна кујна, ресторан, хотел, бар, канцеларија, автомобил, дневна соба, спална соба, бања. Изработени од високо квалитетен метал и симулација, еколошки, издржливи и цврсти. Симулација бисер дизајн, исклучителни детали и модерен едноставен стил, покажувајќи го вашиот добар вкус, толку совршена декорација во вашиот дом. Ги одржува ткивата чисти и суви на масата за вечера, суетата во бањата, масата за облекување, автомобилот или канцелариското биро. Стилски и практичен начин за складирање на ткивата, направете ја вашата работна маса поуредна и организирана. Погоден за домашна кујна, ресторан, хотел, бар, канцеларија, автомобил, дневна соба, спална соба, бања. Карактеристики : Изработени од високо квалитетен метал и симулација, еколошки, издржливи и цврсти.Симулација бисер дизајн, исклучителни детали и модерен едноставен стил, покажувајќи го вашиот добар вкус, толку совршена декорација во вашиот дом.

Material:
Iron and Simulation Pearl
size:13*14cm(Diameter*H):
Color:
As the picture shown
Note:
Please allow 0-3cm error due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Tissue Box (other accessories demo in the picture is not included!):
Wide range of application, suitable for a variety of different sizes of paper towels. :

Поврзани производи..