• Свеж
Селен турски Пешкир за Плажа, Памучен Претходно Измиен Брз Сув 37х71 Инчи Пештемална Крпа За Капење За Плажа, Бања, Базен, СПА ЦЕНТАР, Теретана, Јога-Меко И Впивачко Ќе?
zoom_in

Селен турски Пешкир за Плажа, Памучен Претходно Измиен Брз Сув 37х71 Инчи Пештемална Крпа За Капење За Плажа, Бања, Базен, СПА ЦЕНТАР,

DEN 987.20

Стока
check Во продавницата

ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН ТУРСКИ ПАМУК : Селен плажа пешкир ткаенина е направена од 100% турски Вистински Памук за производство на меки, луксузни и абсорбента крпи Нашите Ќебиња за Плажа се украсни, претходно измиени, меки чувства, без песок, претходно измиени, лесни, брзи суви и високо впивачки производи. ОЕКО-ТЕКС СЕРТИФИЦИРАН : Изработен Во Фабриката Оеко-Текс Стандард 100, независен систем за сертификација кој обезбедува текстилот да ги исполнува високите безбедносни и еколошки стандарди. Изработени од природни материјали кои не содржат штетни хемикалии и синтетички материјали кои можат безбедно да се користат за вас и вашето семејство. БРЗО СУШЕЊЕ И ВИСОКА АБСОРБЕНТА : турската памучна ткаенина се пренесува од генерација на генерација, е позната по својата супериорна мекост и апсорпција. Турските крпи за плажа се дебели и тесни јамки од секој куп ткаенини ние произведуваме исклучително мазни, топли крпи и нудиме висока моќ на вшмукување и брзо сушење. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ И ЖИВОТЕН СТИЛ : Селенски турски Пештемални Крпи може да се користат за повеќе намени. Нашите крпи се многу корисни на различни места како што се плажа, СПА, фитнес, теретана, бања, базен, ќебе, амам, парео, јахта, јога, камп, нега на бебиња, прикривање на плажа и засега. Нашите крпи ќе додадат елеганција на вашиот животен стил.

Поврзани производи..