• Свеж
Држач За Чаши за Пиење Клип, Држач За Чаши За Биро,Држач За Чаши За Стегање На Работ На Масата, Стегач За Шишиња Од Странична Стаклена Маса За Складирање Во Домашна К?
zoom_in

Држач За Чаши за Пиење Клип, Држач За Чаши За Биро,Држач За Чаши За Стегање На Работ На Масата, Стегач За Шишиња Од Странична Стаклена Маса За

DEN 2.33

Стока
check Во продавницата

Добар Материјал : страничниот клип на масата е изработен од матирани површини, стилски, чист,не е лесен за кршење, способен да издржи пијалоци на која било температура Штипката на држачот за чаши нема да ја оштети вашата работна маса, држете ја цврсто. Држење : клипот за држач за чаши за пиење има моќни челични пружини кои обезбедуваат голем притисок и цврсто се прицврстуваат на работ на масата, чувајќи ги вашите пијалоци безбедно на едно место. Шуплив резервоар за држач за чаши за одвод и за да бидете суви. Добриот дизајн ви дава одлично искуство. Едноставно Во Употреба : разновидната страна на масата огромен клип може да биде прикачен на работ на масата или полицата за безбедно држење пијалоци или други работи. Погоден за фиксирање на клупи, маси или куќишта со дебелина до 4,0 см. И бидете сигурни дека ќе ги поддржите предметите со тежина до 700 грама. Широка Алатка : мултифункционалниот клип за држач за чаши за пиење е многу лесен и може лесно да се инсталира и отстрани со само една рака, што го прави идеален за внатрешна и надворешна употреба. Може да се користи како штанд за училници, игротеки и други предмети во транспортот, како што се автобуси и така натаму. Идеално Складирање : држачот за клипови е одличен за држење што било од шишињата за кафе и вода до канцелариски материјал, па дури и организирање на вашите мали додатоци за бања и шминка! Дупката на дното го олеснува приклучувањето НА УСБ-кабел за полнење на телефонот.

Item Type:
Cup Holder Clip
Material:
Weight:
221 g / 7.8 oz
Package List:
1 x Cup Holder Clip

Поврзани производи..