• Свеж
Пга Голф Шампионат 2023 Декоративни Крпи За Раце Ултра Меки Високо Апсорбирачки Микрофибер Кујнски И Крпи За Раце За Бања Повеќенаменски За Бања Кујна Теретана Хоте?
zoom_in

Пга Голф Шампионат 2023 Декоративни Крпи За Раце Ултра Меки Високо Апсорбирачки Микрофибер Кујнски И Крпи За Раце За Бања Повеќенаменски

DEN 0.67

Стока
check Во продавницата

€ГОЛЕМИНА Лесен Пешкир, Не Дебел Пешкир Лесен За Носење Ултра Мек Високо Апсорбирачки И Брзо Сушење Модерен Стил Декоративна И Модерна Машина За Перење Унисекс : Погоден За Момчиња, Девојчиња, Деца И Возрасни Сите Сезони : Пролет, Лето, Aut, Зима КАДЕ ДА КОРИСТИТЕ Бања Кујна Гостинска Соба СПА, Теретана И Декорација На Јога Куќа во Секојдневниот Живот На пример : Крпа за Раце, Крпа за Лице, Крпа за Коса,Крпа за Гости, Крпа за Садови и Крпа за Патување. ИНСТРУКЦИИ ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ Измијте ги крпите одделно од сите други парчиња облека. Користете топла вода за миење крпи за да избегнете избледување на бојата. Не користете белило. Ако користите фен, треба да ги извадите крпите од машината за сушење кога ќе се исушат 95% и да ги закачите на проветрено место. Се препорачува сушење на крпите на директна сончева светлина. ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО задоволството на Клиентите е важно за нас. Ако имате било какви проблеми во врска со производот, ве молиме слободно контактирајте не.

Поврзани производи..