• Свеж
ШИЏИ1701АА Издржлива Четка За Тоалет И Држач За Бања Четка За Тоалет Полирање Огледало Од Нерѓосувачки Челик Тркалезна Бања За Домаќинство Четка За Чистење Тоалет Ч?
zoom_in

ШИЏИ1701АА Издржлива Четка За Тоалет И Држач За Бања Четка За Тоалет Полирање Огледало Од Нерѓосувачки Челик Тркалезна Бања За Домаќинство

DEN 1536.00

Стока
check Во продавницата

Изработени од нерѓосувачки челик 304, четките и држачите за тоалет не ' рѓосуваат дури и во влажни услови и полесно се чистат од пластичните четки за тоалет Овие тоалетни четки и загради се цврсти и идеални за тешко чистење. Со заоблени влакна, тој е цврст, густ, мек и еластичен. Четката за чистење на тоалетот ги чисти тешко достапните области околу и одоздола без да го гребе порцеланот. Одржувањето на капката вентилирана е добро за вашето здравје, и ја прави четката невидлива и изгледа многу пријатно. Дизајнот на тоалетната четка и држачот е едноставен и елегантен, а изгледот е убав, одржувајќи ја бањата чиста и уредна, избегнувајќи прскање вода за време на процесот на чистење, и декоративна и практична. Ви благодариме што ја посетивте мојата продавница, кликнете за да влезете во мојата продавница, ќе има многу производи за ваша референца, логистика, воопшто, ќе испратиме во рок од 1-3 дена, проценетото време на пристигнување е 9-15 дена. Изработени од нерѓосувачки челик 304, четките и држачите за тоалет не ' рѓосуваат дури и во влажни услови и полесно се чистат од пластичните четки за тоалет. Овие тоалетни четки и загради се цврсти и идеални за тешко чистење. Со заоблени влакна, тој е цврст, густ, мек и еластичен. Четката за чистење на тоалетот ги чисти тешко достапните области околу и одоздола без да го гребе порцеланот. Одржувањето на капката вентилирана е добро за вашето здравје, и ја прави четката невидлива и изгледа многу пријатно. Дизајнот на тоалетната четка и држачот е едноставен и елегантен, а изгледот е убав, одржувајќи ја бањата чиста и уредна, избегнувајќи прскање вода за време на процесот на чистење, и декоративна и практична. Ви благодариме што ја посетивте мојата продавница, кликнете за да влезете во мојата продавница, ќе има многу производи за ваша референца, логистика, воопшто, ќе испратиме во рок од 1-3 дена, проценетото време на пристигнување е 9-15 дена.

Поврзани производи..