• Свеж
Вистински Едноставен Комплет Додатоци За Бања | Комплетен 6 Парче Декор За Бања l Диспензерот за Сапун, Држач За Памук, Сад За Сапуница, Држач за Четки за заби &засилу?
zoom_in

Вистински Едноставен Комплет Додатоци За Бања | Комплетен 6 Парче Декор За Бања l Диспензерот за Сапун, Држач За Памук, Сад За

DEN 320.00

Стока
check Во продавницата

КОМПЛЕТОТ ДОДАТОЦИ за БАЊА од 6 ПАРЧИЊА ВКЛУЧУВА : комплет за дозер За сапун за Бања, држачи за четки за заби за бањи, сад за сапуница, комплет за бања за држач за qtip и држач за памук Овој комплет ви овозможува лесно да организирате многу работи од вашата бања и да ја одржувате вашата бања чиста, уредна и уредна. КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : нашите додатоци за бања се одлични за употреба околу влажни мијалници или парни тушеви во бањата. Предметите лесно се држат со влажни раце и се спротивставуваат на дамки од вода и таложење. Додатоците за суета во бањата се издржливи и лесни за чистење, едноставно исплакнете и избришете со мека крпа. СТИЛСКИ ДОМАШЕН ДЕКОР : овие комплети за бања се прекрасен додаток на вашиот декор за бања, декор за стан, модерни додатоци за соби, декор за бања на фарма и современ декор за тоалет. Идеален за вашата бања, кујна, комплет за суета и многу повеќе!. ОСТАНЕТЕ ОРГАНИЗИРАНИ : Заштедете простор за суетата во бањата додека додавате елеганција за да ја одржите вашата бања чиста и уредна. Користете го секое парче како што сакате за чување на вашите personal предмети. Диспензерите се одлични за сапун, сапун за садови или дозер за миење уста. Чувајте ги вашите qtips, памучни топчиња и конец во различните тамблери. ОДЛИЧНА ИДЕЈА ЗА ПОДАРОК : Барате одличен подарок за загревање на куќата? Овие соодветни комплети додатоци за бања се совршени за додавање висококвалитетни додатоци со прекрасен модерен дизајн во секоја бања. Секој сет е совршен стан најважен за првиот стан или нови домашни основни предмети. КОМПЛЕТОТ ДОДАТОЦИ за БАЊА од 6 ПАРЧИЊА ВКЛУЧУВА : комплет за дозер За сапун за Бања, држачи за четки за заби за бањи, сад за сапуница, комплет за бања за држач за qtip и држач за памук. Овој комплет ви овозможува лесно да организирате многу работи од вашата бања и да ја одржувате вашата бања чиста, уредна и уредна. КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : нашите додатоци за бања се одлични за употреба околу влажни мијалници или парни тушеви во бањата.

Поврзани производи..