• Свеж
Bsxgse за Бања Чување Паста За Заби Вшмукување Четка Ѕид Диспензерот Носителите Чаша Држач Организатор Четка За Заби Монтирање Декор Бања Производи Мал Мијалник Сад ?
zoom_in

Bsxgse за Бања Чување Паста За Заби Вшмукување Четка Ѕид Диспензерот Носителите Чаша Држач Организатор Четка За Заби Монтирање Декор

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Симпатична Форма Не Само Што Може Да Се Користи Како Четка За Заби Или Држач За Паста За Заби, Туку И Како Декорација На Вашата Куќа Шуплив Дизајн На Дното, Држете Го Држачот За Четка За Заби Сув И Чист. Четка За Заби И Паста За Заби Може Да Се Стават Заедно, Лесно Се Земаат.Совршен За Деца, Патувања, Бања, Кујна, Семејство, Туш И Мијалник, Соби. Забавните Дизајни Ги Тераат Вашите Деца Да Ги Мијат Забите Без Проблеми Можете Исто Така Да Го Користите За Прилики За Давање Подароци : Промотивно Рекламирање, Деловни Подароци, Кујна, Меморијални Награди, Саеми, Прослава На Годишнината, Придобивки Од Вработените. 1 Парчиња Држач За Четка За Заби. Изработени Од Издржлива Лесна Пластична Силна Вшмукувачка Чаша, Лесна За Инсталирање. Симпатична Форма Не Само Што Може Да Се Користи Како Четка За Заби Или Држач За Паста За Заби, Туку И Како Декорација На Вашата Куќа.Вшмукувачките Чаши Може Да Се Лепат На Огледала, Плочки, Стакло И Други Мазни Површини.12х5, 1х13 см /4, 72х2х5, 12 Инчен Материјал : Abs+Pvchollow Дизајн На Дното, Држете Го Држачот За Четка За Заби Сув и Чист. Четка За Заби И Паста За Заби Може Да Се Стават Заедно, Лесно Се Земаат.Совршен За Деца, Патувања, Бања, Кујна, Семејство, Туш И Мијалник, Соби.1 Парчиња Држач За Четка За Заби.Изработени Од Издржлива Лесна Пластична Силна Вшмукувачка Чаша, Лесна За Инсталирање.

Поврзани производи..