• Свеж
2 парчиња Држач За Сапун За Ѕид За Туширање, Самолеплив Сад За Сапун со Одвод, Држач за Сапун за Туш Бања Кујна, Штедач За Сапун Чувајте Го Сапунот Сув И Чист.
zoom_in

2 парчиња Држач За Сапун За Ѕид За Туширање, Самолеплив Сад За Сапун со Одвод, Држач за Сапун за Туш Бања Кујна, Штедач За

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

●МОДЕРНИОТ ДРЖАЧ ЗА САПУН ЗА ТУШИРАЊЕ не САМО ШТО Е ПРАКТИЧЕН, туку И УБАВ q Садови за Сапун За Сапун, Исто Така Можете Да Ставите Часовници, Очила, Украси И Така Натаму, Да Додадете Повеќе Изненадувања во Декорацијата на Вашиот Дом ●МОЖЕ да СЕ ИЗБЕРАТ ДВА МЕТОДИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА за ДА се РЕШИ ВАШАТА АНКСИОЗНОСТ при ИНСТАЛАЦИЈАТА ● Двострана Самолеплива Подлога и Лепило Без Нокти По Ваш Избор. Силно Лепило, Водоотпорно И Отпорно На Влага, Чувајте Ја Фиоката За Сапун Долготрајна Употреба. ●БЕЗ ДИЗАЈН НА УДАР, ПОГОДЕН ЗА сите ВИДОВИ МАЗНИ ПОВРШИНИ, држачот за Сапуница може да Користи За Керамичка Плочка, Нерѓосувачки Челик, Дрво, Стакло, Мермер И Така Натаму.Дизајн Без Дупки За Одржување На Ѕидот Совршен. ①ШУПЛИВА МРЕЖА ЗА ДА ГО ОДРЖИТЕ САПУНОТ СУВ. ●НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК + БОЈА ЗА ПЕЧЕЊЕ, ОТПОРНА НА ВЛАГА И ОТПОРНА НА ' РЃА.

Поврзани производи..