• Свеж
Генерички Едноставна Решетка За Крпи, Бања За Пешкири За Чување Крпи Шина Со Еден Пешкир Forsus304 Галванизација Од Нерѓосувачки Челик Еден Столб Со Кука Дома Хотел Мул
zoom_in

Генерички Едноставна Решетка За Крпи, Бања За Пешкири За Чување Крпи Шина Со Еден Пешкир Forsus304 Галванизација Од Нерѓосувачки Челик Еден Столб

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

☛Услуга по продажба : Ако имате какви било прашања по добивањето на стоката, ве молиме контактирајте не на време, ние ќе ве контактираме во рок од 24 часа ☛Шипката за крпи е подебела, подебела, посилна носивост и долгорочна употреба. Разумно растојание на ѕидот, крпи не се лесни за држење до ѕидот, крпи поинтимни од вашиот љубовник, одбиваат да висат на ѕидот. ☛Безбедност на производот, заштита на животната средина, без избледување, без гребнатини. Може да одолее на корозија и ' рѓа. Вие и вашето семејство можете да го користите со доверба. ☛Широко користена, оваа решетка за крпи е погодна за бањи, кујни, домови и канцеларии. Може да се користи за закачување крпи, облека, крпи за чај, бањарки, цвеќиња за туширање, крпи итн. Користи висококвалитетни материјали, шипката за крпи е изработена од висококвалитетни еколошки материјали, со одлична адхезија, заоблени агли и извонреден дизајн за да спречи намалување на прстите и да заштеди простор. Добредојдовте во малата продавница со задоволство ќе ви служиме. Категорија на производи : решетка за крпи за бања;Материјал : НЕРЃОСУВАЧКИ челик СУС304;Површинска обработка : галванизација;метод На Инсталација : перфорирана инсталација или инсталација без нокти (не е вклучен лепак без нокти); Спецификација : единечен столб со кука;Должина околу : 40СМ, 50СМ, 60СМ;Зошто да ја изберете нашата решетка за крпи1.

single pole with hook;:
Length about:
40CM, 50CM, 60CM;
Why choose our towel rack:
1. Carefully create ingenious details, every minute can be appreciated with a magnifying glass, seamlessly connected, personalized and practical, beautiful and stable.:
2. Modern waterproof design, its modern design and functional aesthetics will bring perfect decoration to your bathroom. High-strength support, convenient for you to use.:
Please note:
1. Please allow slight deviation in manual measurement data.:
2. Due to the difference in monitor display, the actual color may be slightly different from the image.:
3. This product contains:
towel rack*1. Punch mounting accessory kit*1. (Does not include nail-free glue)

Поврзани производи..