• Свеж
Држач За Чаши За Каучи, Кауч Кади, Послужавник За Каучи, Послужавник За Раце За Софа Со Држач За Чаши, Организатор За Потпирач За Раце Против Лизгање, Послужавник За ?
zoom_in

Држач За Чаши За Каучи, Кауч Кади, Послужавник За Каучи, Послужавник За Раце За Софа Со Држач За Чаши, Организатор За Потпирач За Раце

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

- СОВРШЕН ОРГАНИЗАТОР : имате проблеми да ги спречите работите да паднат од каучот или да се изгубите во пукнатините? Никаде безбедно да го поставите вашиот пијалок или закуски? Овој природен организатор на маса за потпирачи за раце Од бамбус ќе го реши целиот ваш проблем додека внесува стил во додатоците за вашата дневна соба! - ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ПРИРОДНИ МАТЕРИЈАЛИ : масата за раце од природен бамбус од а-одделение е исклучително издржлива и безбедна за токсини, додека е одлична за животната средина. Лесен за чистење послужавник за маса со влажна крпа. Бојата е исто така сигурен начин да додадете природна боја на дрво во просторијата и ќе одговара на секоја атмосфера!. - ПРЕНОСЛИВ ИНОВИРАН ДИЗАЈН : овој пренослив организатор на потпирачот за раце на каучот е уникатен држач за чаши за дизајн за каучот и може да се навива во ставка за заштеда на простор! Интегрирани жлебови во држачот за чаши со засек за поставување рачки за кригла. Задниот дел има мек, анти-лизгачки материјал за држење на секој материјален кауч, воопшто не оштетувајќи го материјалот на каучот!. - МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН : овој организатор на каучот е погоден за држење : чаши широки помалку од 3,7 инчи, далечински управувачи, телефони, закуски, очила и многу повеќе! Оваа табела за послужавник за софа може дури и да се постави рамно и да се користи како над отоманска маса. Сите околу совршен каучот пријатели за векови!. Држач за чаши за каучи, Кауч Кади, Послужавник За Каучи, Послужавник За Раце За Софа Со Држач За Чаши, Организатор За Потпирач За Раце Против Лизгање, Послужавник За Раце Од Софа Од Природно Бамбусово Дрво, Подножје За Каучи, Пренослив Држач За Рака За Софа За Далечински/ Чаша/ Пијалоци/ Телефон/ Закуски, послужавници За Храна за јадење на кауч, држач За чаши за кауч, послужавник за раце на Каучот, мала маса за пијалоци, послужавник за маса За Каучи, послужавник За потпирачи За раце маса за Кауч, Маса За Послужавник За Кауч, Послужавник За Софа, Далечински Држач За Кауч, Послужавник За Потпирачи За Раце, Маса За Пијалоци На Каучот, Маса За Преклопување И Столови, Држач За Чаши За Рака На Каучот, Странична Маса За Кауч, Маса За Кауч За Кауч, држач за Чаши За Софа, Послужавник за маса за рака, кауч кади За Средината на каучот, Држач за чаши за лежалка, пренослив држач за Чаши.

Поврзани производи..