• Свеж
Шустари 2 Спакувајте Крајбрежни Корали Крпи За Раце За Бања, Тропски Океански Морски Ѕвезди Школка Аква Сино Морско Коњ Меки Абсорбента Кујнски Крпи За Садови Укра?
zoom_in

Шустари 2 Спакувајте Крајбрежни Корали Крпи За Раце За Бања, Тропски Океански Морски Ѕвезди Школка Аква Сино Морско Коњ Меки Абсорбента Кујнски

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

Комплет големи Крпи За Раце : Комплет од 2 аква сини крајбрежни кујнски крпи за раце од 14 инчи на 28 инчи Стандардна големина за закачување на прстенот за крпи за раце со мијалник. Материјал За Крпи За бања : сините крпи за раце за бања со морски коњ се еднострано печатење. Печатената страна е изработена од микрофибер мека ткаенина која е мазна во допир. Задниот дел е бела памучна фротирна ткаенина Која е крпи што апсорбираат вода Големина : Секоја крпа е 14 х 28 инчи (72 х 36,5 см); Материјал : нашите кујнски крпи за раце се еднострано печатење. Печатената страна е изработена од микрофибер мека ткаенина која е мазна во допир. Задниот дел е бела памучна фротирна ткаенина која апсорбира вода и го позајмува телото на крпите. Карактеристики : Супер мек, високо апсорбирачки и брзо сушење. Преклопување на засилени рабови за да се спречи разоткривање. Доволно издржлив за да застане повторете перење и без избледување. Му дава на телото мек и нежен допир додека ја апсорбира влагата. Повеќенаменски : декоративни крпи погодни за употреба во бања, бања за гости, кујна, перална, спа и фитнес,итн. Може да се користи како крпа за садови за кујна, крпа за коса, крпа за лице, крпи за вежбање, крпи за прсти, крпи за гости, крпа за туширање. Уникатните дизајнерски крпи за раце со живописна боја осветлуваат сѐ.

Поврзани производи..