• Свеж
Омуни Огради За Прицврстување На Ѕидот За Бања Фатете Шини За Шипки Полиран Хромиран Месинг За Фаќање Бар, Парапет За Када За Бања Безбедносни Шини За Поддршка За Т?
zoom_in

Омуни Огради За Прицврстување На Ѕидот За Бања Фатете Шини За Шипки Полиран Хромиран Месинг За Фаќање Бар, Парапет За Када За Бања Безбедносни

DEN 1121.60

Стока
check Во продавницата

Лесен За Инсталирање : На Ѕидовите На Бањата, Особено За Бремена Жена, Постари Лица, Попреченост, по Операција или Засегнати Лица За Мобилност, Спречете Ги Да Се Лизгаат или Да Паднат Асистент За тоалет : Оваа Лента за Зграпчување тоалет Е Идеална за Стари Лица, Инвалиди и Оние Кои Се Опоравуваат од Операција за Независност, Доверба и Безбедност во Бањата. Мултифункционално : Користете Безбедносни Решетки за Зграпчување во Бањата, Кујната, покрај Скалите или Во Просторијата за Перење За Дополнителна Превенција Од Паѓање, Особено за Хендикеп, Постари Лица, Бремени Жени и Деца. Не Само Што Се Применуваат За Користење Како Бања Туш Грабне Бар,Но, Исто Така, Може Да Се Одржи Облека, пешкир И Сл. Предности Ние Го Користиме Месингот За Да Се Осигураме Дека Нашите Производи се Водоотпорни и Отпорни на ' рѓа. Со Совршен Ефект На Огледало, Убава. Анти- 'рѓа : Третманите Против' рѓа и Оксидација се Одлични во Отпорност на Корозија. Останете Свежи во Секоја Екстремна Средина. Бања Грабне Бар Материјал : Месинг (Издржлив, Против Вода, Анти - ' Рѓа) Бања Грабне Бар Инсталација : Ѕид Монтирани Бања Грабне Бар Големина : 45cmbathoom Грабне Бар Стил : Едноставен И Модерен Метод За Инсталација Бар Бања : Поправи Ноктите(Обезбеди Завртка).

Поврзани производи..