• Свеж
ТРИДЕНТ Трисафе-Мали Крпи За Капење, Комплет од 6-Луксузни Крпи-24 х 49 Инчи, Крпи За Туширање Во Бањата , Крпа За Коса, Супер Абсорбента, Брзо Сушење, Крпи За Секојдневн?
zoom_in

ТРИДЕНТ Трисафе-Мали Крпи За Капење, Комплет од 6-Луксузни Крпи-24 х 49 Инчи, Крпи За Туширање Во Бањата , Крпа За Коса, Супер

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

① ЛУКСУЗЕН КОМПЛЕТ ЗА КРПИ за КАПЕЊЕ-Нашите крпи за бања со врвен квалитет се со големина од 23,6" х 49,6" Нашите крпи имаат се што ви треба за да ја подобрите вашата рутина за туширање кога станува збор за секојдневна употреба. Вашиот СЕКОЈДНЕВЕН ЕСЕНЦИЈАЛЕН ПЕШКИР - НАШИТЕ БЕЗБЕДНИ КРПИ ТРИ, ткаени со богат памук со 95% памук и 5% полиестер обезбедуваат крајна мекост, издржливост и брзо сушење. Тие се многу лесни, компактни и погодни за џеб. ● ЛЕСНА НЕГА - нашите комплети крпи за бања се Крпи што се перат Во Машина. Машинско перење во топла вода користејќи благ детергент и сушење на ниско ниво, не користете белило, препорачано сушење веднаш. € OEKO-TEX СЕРТИФИКАЦИЈА - овој 100% памучен комплет за крпи Е сертифициран ЗА OEKO-TEX, независна сертификација која обезбедува текстилот да ги исполнува високите стандарди за безбедност и животна средина ние сме меѓу најголемите производители на тери крпи и комплети пешкири во светот. Ве ЦЕНИМЕ-следиме висококвалитетен производствен процес кој ни дава доверба на нашиот производ и обезбедува задоволство на клиентите. Ние во Тридент ве уверуваме да го олесните процесот на враќање во рок од 30 дена од купувањето, без да ги прашате причините за истото. Ве молиме слободно контактирајте со нас!. Тридент Груп претставува три-Безбедни Крпи богати со памук, дизајнирани со најнапредна технологија За Извртување На Предиво.

Поврзани производи..