• Свеж
ЛАТЕТОМТ Мода Зелени Точки Сјајна Завеса За Туширање Со Светки Зелена Црна Блинг Светлина Прослава Бања Бања Завеса Декор Ткаенина Ткаенина Завеса 72 х 84 СО Куки ЛТ?
zoom_in

ЛАТЕТОМТ Мода Зелени Точки Сјајна Завеса За Туширање Со Светки Зелена Црна Блинг Светлина Прослава Бања Бања Завеса Декор Ткаенина Ткаенина Завеса

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

ВОДООТПОРЕН ДИЗАЈН - ултра мазен специјализиран дизајн создаден за да се тркалаат вода и да се промовира формирање на водена мушка, така што водата брзо се тркала од површината, одржувајќи ја вашата бања сува и чистаКористете го како. ИЗДРЖЛИВ : лесната облога за туширање има армиран раб и метални дупчиња отпорни на ' рѓа, лесни за природно закачување и убаво завеси, може да бидат долготрајна употреба како облога за туширање или завеса. ИСТОК ЗА ЧИСТЕЊЕ - нашата завеса за туширање може да се пере во ладна вода, брзо се суши. Екстра силната ткаенина и тесниот раб може да избегнат намалување и деформација.Само не го избелувај!!. ИСТОЧНА ИНСТАЛАЦИЈА-Секоја завеса за туширање има 12 пластични шипки кои одговараат на повеќето куки за завеси . Завесата за туширање од 72х72 Инчи одговара на секој туш или када со стандардна големина, без разлика дали имате директно или. ЗАМИСЛЕНА ГОЛЕМИНА : Долга Е 72" х 72". Големините може да се прилагодат. ВОДООТПОРЕН ДИЗАЈН - ултра мазен специјализиран дизајн создаден за да се тркалаат вода и да се промовира формирање на водена мушка, така што водата брзо се тркала од површината, одржувајќи ја вашата бања сува и чиста.Користете го како. ИЗДРЖЛИВ : лесната облога за туширање има армиран раб и метални дупчиња отпорни на ' рѓа, лесни за природно закачување и убаво завеси, може да бидат долготрајна употреба како облога за туширање или завеса.

Поврзани производи..