• Свеж
Јардве 2 парчиња Држач За Чаши За Млеко Чај Пијте Садови За Извршување На Пена Носител На Пијалоци Послужавници Држачи За Чаши За Носење Држачи За Чаши За Чаши За Ва?
zoom_in

Јардве 2 парчиња Држач За Чаши За Млеко Чај Пијте Садови За Извршување На Пена Носител На Пијалоци Послужавници Држачи За Чаши

DEN 120.00

Стока
check Во продавницата

бисерна волна ИЗВАДЕТЕ ДРЖАЧ за ЧАШИ Широка апликација, погодна за канцеларија, училиште, пикник, дом, ресторан, забава,. ПАКУВАЊЕ за НОСЕЊЕ чување пијалоци, други додатоци за одмор во ред и подготвени за одење. 2 ЧАША ПИЈАЛОК превозникот Кафе Чаша Превозникот Послужавник овој пијалок превозникот е сите ваши топла и ладна пијалаци пакување потреби. ПОСЛУЖАВНИЦИ ЗА НОСАЧИ НА КАФЕ 【€Совршен Носач За Пијалоци За Испорака Топли И Ладни Пијалоци Q : Ако користите Носач За Чаши За Испорака или едноставно ви треба Држач за Пијалоци Од Хартија за вашиот бизнис, Овие 2 Држачи За Чаши За Кафе се совршен избор за носење повеќе Топли Или Ладни Пијалоци. ПЛОВЕЧКИ ОСВЕЖУВАЊЕ ПОСЛУЖАВНИК Фина изработка, издржлива и цврста, не е лесна за носење или кинење, заслужувате да ја имате. Пакет Листа 2 х Држачи За Чаши Карактеристики-Материјал : бисерна волна послужавник за носење пијалоци. - Погоден за ресторан, продавница за десерти , кафуле, користејќи го ова за да бидете сигурни дека пијалокот нема да истури лесно изолиран носач за пијалоци. - Ефикасно спречување на истекување на пијалоци, тоа е лесно носење топли пијалоци или Ладен Пијалок Држач За Чаши со Повеќе дупки. - Овој носач за пијалоци е целиот ваш топол и ладен пијалок за пакување потребни се држачи за чаши за базен за пијалоци.

Поврзани производи..