• Свеж
Кујт Електричен Радијатор За Затоплување На Крпи, Решетка За Загреан Пешкир Монтиран На Ѕид Со Горната Полица, Решетка За Сушење Крпи Со 6 Шипки, Загреана Шина за Пе?
zoom_in

Кујт Електричен Радијатор За Затоплување На Крпи, Решетка За Загреан Пешкир Монтиран На Ѕид Со Горната Полица, Решетка За Сушење

DEN 9876.80

Стока
check Во продавницата

Безбедно и Сигурно : вклучете Го Прекинувачот И потребни Се Само 3 Минути За Да Ја Достигнете Поставената Оптимална Температура од 45-55°C, Ip55 Водоотпорен Рејтинг, Водоотпорен Безбедносен Капак Е Дизајниран на Прекинувачот за Да Обезбеди Безбедна Употреба Електричен Дизајн На Потопло Пешкир : Оваа Повеќеслојна Загреана Крпа Усвојува 3+3 Шипки За Рамномерно Распрснување На Топлината, Што може Да Постави Повеќе Предмети Истовремено, А Горната Полица е Попогодна за Стоитеми. Материјал : Овој Грејач за Крпи Е Изработен од Нерѓосувачки Челик, Кој Е Отпорен на Корозија и не ' рѓосува. Кога Грејачот На Крпата Ќе Се Олади, Лесно може Да се Исчисти со Мека Сува Крпа. Два Виметоди : (1)Приклучок : Кабелот за Напојување се Изведува Од Задниот дел на Стоечката Цевка со Приклучок. (2) Тврди Жици : Скријте Го Кабелот За Напојување Директно на Ѕидот низ Нозете и Заградите. Сите Потребни Хардвер и Алатки се Вклучени во Пакетот, Лесен за Инсталирање. Функција : по Туширање, Чувајте Ги Крпите И Наметките Суви, Топли и Удобни. Исто Така, Помага Да се Елиминираат Непријатните Мириси и Да се Одржува Бањата Свежа, А Дизајнот Монтиран На Ѕид Заштедува Простор. Име на производ : Загреан Пешкир Од Нерѓосувачки Челик Железничка Шина : Светло Злато/Четкано Злато Материјал : Нерѓосувачки Челик Големина На Производот : 480*600*231 Mm Voltage : 110v-240vwwarterproof Рејтинг : Ip55 Frequency : 50hzconstant Температура : 45w~55é Време На Греење : 3 Min Function : Крпа За Брзо Сушење Облекакористи : Кујна, Бања, Спална Соба, Хотел, Итн.

Поврзани производи..