• Свеж
Килими За Подот ИМИЈОКУ 1-Пакувајте 47 х 32 Внатрешна Подлога Влезни Кадифени Душеци Изработени од Полиестер Со Нелизгачки Влезен Тепих Што Не Се Лизга Во Машина Со Н?
zoom_in

Килими За Подот ИМИЈОКУ 1-Пакувајте 47 х 32 Внатрешна Подлога Влезни Кадифени Душеци Изработени од Полиестер Со Нелизгачки Влезен Тепих Што

DEN 1.67

Стока
check Во продавницата

Супер Апсорпција На Вода : килимот за капење е многу абсорбента,заробува и апсорбира дополнителна вода и влага во вашата бања,помага да ги зачувате вашите подови од вода што капе и го прави вашиот под да се одржува сув Мека Подлога За Капење : подлогата за капење е изработена од премиум микрофибер,екстра густа и не е лесна за пролевање,нуди исклучителна удобност и поддршка за вашите стапала,меки и топли.Големина : 32 "х 47"(80см х 120см). Нелизгање : МАТ ЗА бања ИМИЈОКУ е конструиран со издржлива и еколошка гумена подлога,што помага да се спречи skidding.To спречете лизгање на килимот, проверете дали подовите под тепихот се суви,мазни и чисти. Машинско Перење : КИЛИМОТ ЗА капење ИМИЈОКУ е доволно издржлив за да го задржи машинското перење.За разлика од другите брендови подлога за капење,гумената подлога има тенденција да се истроши и олупи по голем број перења.МАТ ЗА бања ИМИЈОКУ исто така брзо се суши,а бојата нема да избледи без разлика колку пати ќе ја измиете. Повеќекратна Употреба : душеците ЗА капење ИМИЈОКУ кои одговараат на сите видови домашен стил се совршена големина за секојдневна употреба, ви даваат уживање со пет ѕвезди дома и го подобруваат чувството за среќа.Совршен за бања,кујна,када, Дневна Соба.Овие килими за капење кои имаат различни големини за да изберете може да се користат и внатрешни и надворешни, да ги задоволат вашите различни потреби. ИМИЈОКУ бања мат ИМИЈОКУ бренд производи, потекнува Од Јапонија, произведени Во Кина, комбинација На Кина и Јапонија.Фокусирајте се на домашните додатоци, евтини и весели. ИМИЈОКУ-Популарен И Регистриран Бренд во САД/Ј.ОПИС : МАТ ЗА бања ИМИЈОКУ доаѓа во 3 големини за да ги задоволи вашите различни потреби.Подлогата за капење е изработена од премиум микрофибер, мека и топла.

Поврзани производи..