• Свеж
Ларо Четка За Тоалетна Четка Монтирана На Ѕид Тоалетна Четка Може Да Држи Материјали За Чистење Мека Четка Главата Долга Рачка И Полица Без Удар Тоалетна Чинија Че?
zoom_in

Ларо Четка За Тоалетна Четка Монтирана На Ѕид Тоалетна Четка Може Да Држи Материјали За Чистење Мека Четка Главата Долга Рачка

DEN 1585.60

Стока
check Во продавницата

Тоалетна четка Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. Вградена во издлабена база за дишење може да фати вишок вода, отворите за вентилација во садот за капење овозможуваат водата брзо да испари и нема вода да се акумулира одоздола, брзо да се исуши и поефикасно да ги одржува санитарните услови. Овој производ е интегриран држач за четка за тоалет. Покрај четката за тоалет, може да се користи и за поставување средства за чистење и чување предмети. Дизајн на продолжена рачка, удобен стисок, лесен и без напор при чистење на тоалетот, без валкање на рацете. Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. Вградена во издлабена база за дишење може да фати вишок вода, отворите за вентилација во садот за капење овозможуваат водата брзо да испари и нема вода да се акумулира одоздола, брзо да се исуши и поефикасно да ги одржува санитарните услови. Овој производ е интегриран држач за четка за тоалет. Покрај четката за тоалет, може да се користи и за поставување средства за чистење и чување предмети. Дизајн на продолжена рачка, удобен стисок, лесен и без напор при чистење на тоалетот, без валкање на рацете. Тоалетна четкаедноставен и елегантен дизајн работи за секоја бања, тоа е задолжителен додаток за вашата бања cleaning.Name : Тоалет Четкаматеријал : пластикаинсталација метод : монтиран на ѕид / удар-фреуси : декорација, подарок, домаќинстводимензии : должина 21, ширина 10, висина 45 (см); должина 8,2, ширина 3,9, висина 17,7 (инчи)Тежина : 500прост : 1.

Поврзани производи..