• Свеж
Четка За Тоалет Квадратна Четка За Тоалет Со Држач Четка За Тоалет Црн Едноставен Дизајн Четка За Тоалет Чистење На Бања За Домаќинство Без Ќорсокак Четка За Тоале?
zoom_in

Четка За Тоалет Квадратна Четка За Тоалет Со Држач Четка За Тоалет Црн Едноставен Дизајн Четка За Тоалет Чистење На Бања За Домаќинство

DEN 480.00

Стока
check Во продавницата

Тоалет Четки Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. Четката за тоалет прифаќа едноставен црн дизајн, е мала по големина, не зазема простор и има тесен страничен дизајн. Лесен за употреба, лесен за поставување во агли и празнини, убав и практичен. Главата на четката прифаќа оптимизиран пп материјал и најнова подобрена компактна глава на четката. Влакната не се лесни за деформација, отпорни на абење и издржливи и имаат силна способност за деконтаминација. Четката може ефикасно да ги отстрани дамките, нема да ја оштети глазурата, лесно се чисти и лесно може да се справи со валканите дамки од урина. Brономската четка за тоалет е професионално дизајнирана за вашата бања, што ја прави вашата бања поуредна и помодерна. Четката за тоалет прифаќа едноставен црн дизајн, е мала по големина, не зазема простор и има тесен страничен дизајн. Лесен за употреба, лесен за поставување во агли и празнини, убав и практичен. Главата на четката прифаќа оптимизиран пп материјал и најнова подобрена компактна глава на четката. Влакната не се лесни за деформација, отпорни на абење и издржливи и имаат силна способност за деконтаминација. Четката може ефикасно да ги отстрани дамките, нема да ја оштети глазурата, лесно се чисти и лесно може да се справи со валканите дамки од урина. Тоалетна Четкаедноставен и елегантен дизајн работи за секоја бања, тоа е задолжителен додаток за вашата бања cleaning.

15.1 inches * 3.5 inches * 3.5 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Поврзани производи..