• Свеж
ДОИТОЛ Полица Заграда Када Декор 2 парчиња Само Одводнување Дренажа Сапун Држач Само Одвод Сапун Кутии Само Одводнување Сапун Држач Сапун Садови Лист Полица Загра?
zoom_in

ДОИТОЛ Полица Заграда Када Декор 2 парчиња Само Одводнување Дренажа Сапун Држач Само Одвод Сапун Кутии Само Одводнување Сапун Држач

DEN 175.84

Стока
check Во продавницата

САПУН ЗА КАДА : изработен од пластичен материјал и може да се исчисти со вода, толку издржлив и има долг работен век ПОСЛУЖАВНИК ЗА ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА ЅИДЕН САПУН : кутијата за сапуница е лесна и компактна, лесна за инсталирање, чиста и чување, мала по големина, лесна за движење и мала по површина, толку многу погодна. ПЛАСТИЧНА ФИОКА за СУНЃЕР : овие држачи за сапун се практични алатки за одржување на сапунот сув и хигиенски. Водата ќе се исцеди по ѕидот, така што сапунот ќе има трајна употреба. ДИСПЕНЗЕРОТ ЗА РАЧЕН САПУН : исклучителните детали ги прават практични, а рационализираниот изглед го одржува модерен и го одржува вашиот сапун чист и сув. ДЕКОРАТИВНА РЕШЕТКА ЗА САПУН : погодна за бања, тоалет, компактна големина, нема да зазема премногу простор, многу удобен и практичен. Список на пакети 2 х Карактеристики На Држачите За Сапун-Големина : 13,00Х10, 00Х9, 00см/ 5, 11х3, 93Х3, 54ин. - погоден за бања, тоалет, компактна големина, нема да зазема премногу простор, многу удобен и практичен. - Рационализираниот изглед е многу симпатичен, интересен и убав. Ставањето сапун на него прави да се чувствувате среќни. - Исклучителните детали ги прават практични, а рационализираниот изглед го одржува модерен и го одржува вашиот сапун чист и сув. - Материјал : Пластика.

Поврзани производи..