• Свеж
Баоблазе Капак Чување Случај Печат Салфетка Организатор Со Капак Ткиво Носителот За Дневна Соба, Сина
zoom_in

Баоблазе Капак Чување Случај Печат Салфетка Организатор Со Капак Ткиво Носителот За Дневна Соба, Сина

DEN 2.67

Стока
check Во продавницата

Мултифункционална Кутија За Ткиво Отпорна На Прашина Со Капак Држач За Влажно Ткиво Кутија За Складирање Хартија За Бебиња Дозер За Хартиена Крпа Домашен Организатор На Салфетки Случај За Складирање На Капакот На Лицето Големиот дизајн на капакот за отворање, лесен за отворање и затворање, изолира прашина и. Дизајнот на гуменото запечатување држи запечатена, влага и прашина. Долниот дизајн без лизгање со четири нозе е погоден за различни работни површини и не се лизга. Погоден за различни сценарија, како што се спална соба, трпезариска маса, бања, канцеларија, патување итн. Мултифункционална Кутија За Ткиво Отпорна На Прашина Со Капак Држач За Влажно Ткиво Кутија За Складирање Хартија За Бебиња Дозер За Хартиена Крпа Домашен Организатор На Салфетки Случај За Складирање На Капакот На Лицето. Големиот дизајн на капакот за отворање, лесен за отворање и затворање, изолира прашина и. Дизајнот на гуменото запечатување држи запечатена, влага и прашина. Долниот дизајн без лизгање со четири нозе е погоден за различни работни површини и не се лизга. Погоден за различни сценарија, како што се спална соба, трпезариска маса, бања, канцеларија, патување итн. Опис : - Мултифункционална Кутија За Ткиво Отпорна На Прашина Со Капак Држач За Влажно Ткиво Кутија За Складирање Хартија За Бебиња Диспензерот За Хартиени Крпи За Домашна Салфетка За Чување На Капакот На Лицето-големиот дизајн на капакот за отворање, лесен за отворање и затворање, изолира прашина и .

- Material:
Size Chart:
LxWxH:
&;23.5x14x12cm/9.25x5.51x4.72inch
Package Includes:
1 Piece&;Transparent Storage Box:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
3. Wish you a wonderful on-line shopping!:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Поврзани производи..