• Свеж
Мултифункционален wallид поставен за складирање на решетката самостојна електрична четка за заби, држач за четки за заби, монтиран, прилагодлив за складирање на пеш?
zoom_in

Мултифункционален wallид поставен за складирање на решетката самостојна електрична четка за заби, држач за четки за заби, монтиран, прилагодлив

DEN 0.33

Стока
check Во продавницата

[Environmentивотна средина и здравје] : Нашите електрични држачи за четки за заби и држачи за чаши за четки за заби се изработени од висококвалитетни материјали за ABS, без чуден мирис, задниот лепак користи висококвалитетен лепак, залепувајќи цврсто, без траги и не-загадувачки, за употреба 【Погодно е за 99% електрични четки за заби】 : Нашата електрична база на држачи за четки за заби е дизајнирана да складира различни големини на четки за заби, со што четката за заби е постабилна и не е лесна за паѓање во држачот на четката за заби. [Лесна инсталација] : Пред инсталацијата, држете ја површината чиста и исушете, солза од налепницата. Залепете го на посакуваната мазна површина, чувајте ја 30 секунди за да го отстраните воздухот, а потоа почекајте 24 часа пред да го користите. Нема потреба да се прободуваат дупки, лесни за употреба, погодни за мазни површини како стакло и керамички плочки. [Заштеда на простор] : Нашиот држач за електрична четка за заби може да ви помогне подобро да го организирате складирањето на електрични четки за заби и чаши за четки за заби и да ја одржувате бањата уредна. [Environmentивотна средина и здравје] : Нашите електрични држачи за четки за заби и држачи за чаши за четки за заби се изработени од висококвалитетни материјали за ABS, без чуден мирис, задниот лепак користи висококвалитетен лепак, залепувајќи цврсто, без траги и не-загадувачки, за употреба. 【Погодно е за 99% електрични четки за заби】 : Нашата електрична база на држачи за четки за заби е дизајнирана да складира различни големини на четки за заби, со што четката за заби е постабилна и не е лесна за паѓање во држачот на четката за заби.

Поврзани производи..