• Свеж
Хомојојо 2 парчиња Држач За Четки За Заби Организатор За Чување Шминка Кутија Четки За Заби За Бебиња Електрични Четки За Заби Четка За Заби Држач За Паста За Заби Д?
zoom_in

Хомојојо 2 парчиња Држач За Четки За Заби Организатор За Чување Шминка Кутија Четки За Заби За Бебиња Електрични Четки За Заби Четка За Заби

DEN 153.92

Стока
check Во продавницата

Држач За Моливи За Вшмукување : Карактеристики дизајн на вшмукување чаша, лесен и брз за инсталирање и обезбедува силно лежиште Електричен Држач За Четки За Заби : Карактеристики дизајн на вшмукување чаша, лесен и брз за инсталирање и обезбедува лежиште. Организатор на бања За монтирање на ѕид : со прекрасен држач за четки за заби за цртани животни, вашето дете ќе сака да ги мие забите. Полица за Складирање на бања : Изработена од пластика, безбедна и издржлива. Шупливиот дизајн на дното го одржува држачот за четка за заби сув и чист. деца, патување, бања, кујна, дом, туш и мијалник, дом. Организатор На козметика за монтирање на ѕид : дизајн на вшмукување, лесно залепете го, може да биде на керамичка плочка, површина на огледало, метална површина,. Пакет Листа 2 х држачи за четки За Заби Карактеристики Совети : четка за заби држач за ѕид-Материјал : пластична вшмукување чаша за заби држач. - Големина : Околу 18, 50Х18, 00Х5, 00см/7, 27Х7, 07Х1, 97во детска четка за заби полица. Ако вшмукувачката чаша е деформирана, може да се натопи во температура на водата од 50-60°C, а потоа да се исуши, и може повторно да биде држач за детска четка за заби. - Карактеристики дизајн на вшмукување чаша, лесен и брз за инсталирање и обезбедува силен држач за вшмукување четка за заби. - Убава и свежа боја и симпатична форма, подобрување на тонот на животот, изгледаат многу стилски и убави ѕид четка за заби кутија. - Држачот за четка за заби може да биде погодно инсталиран на плочката без Удирање На Држачот За Четка за Заби За Бебиња.

Поврзани производи..