• Свеж
Алипис 1 Комплет 4 парчиња Рустикален Организатор Додатоци За Складирање Материјали И Декор На Држачот Аптекар на Стаклен Лосион Проѕирни Диспензери За Фарма Четк?
zoom_in

Алипис 1 Комплет 4 парчиња Рустикален Организатор Додатоци За Складирање Материјали И Декор На Држачот Аптекар на Стаклен Лосион

DEN 662.08

Стока
check Во продавницата

Диспензерот За Сапун За Пенење : Погоден За семејства, бањи, хотели и други места Тегла За Складирање аптекари : операцијата е едноставна, лесна за употреба и еднократно. Стакло Сапун Диспензерот : Изработени од материјали, и. Стаклени Ѕидарски Тегли : резервоарите за складирање со широка уста се погодни и брзи за складирање и земање. Транспарентни Резервоари За Складирање : Изработени од стакло и материјали од нерѓосувачки челик и практични. Диспензерот За Сапун За Пенење : Погоден За семејства, бањи, хотели и други места. Тегла За Складирање аптекари : операцијата е едноставна, лесна за употреба и еднократно. Стакло Сапун Диспензерот : Изработени од материјали, и. Стаклени Ѕидарски Тегли : резервоарите за складирање со широка уста се погодни и брзи за складирање и земање. Транспарентни Резервоари За Складирање : Изработени од стакло и материјали од нерѓосувачки челик и практични. Список на пакети 4 карактеристики На држачите за складирање х-Материјал : Држачи за Складирање Стакло и Нерѓосувачки челик. - Боја : Сребрени Практични Шишиња За Складирање. - Операцијата е едноставна, лесна за употреба и диспензерот за држач за qtip за повеќекратна употреба. -Резервоарите за складирање со широка уста се погодни и брзи за складирање и земање дозер за сапун за лосион. - Капакот може да помогне да се запечати резервоарот за складирање и вашите работи од комплетот за бања.

Поврзани производи..