• Свеж
ДОИТУЛ Држач За Завеса За Завеси Држач За Завеси Метален Држач За Држач 2 парчиња Држач За Крпи Со Двојна Жица Држач За Држач За Крпи Држач За Туш кабини Држач За Кук?
zoom_in

ДОИТУЛ Држач За Завеса За Завеси Држач За Завеси Метален Држач За Држач 2 парчиња Држач За Крпи Со Двојна Жица Држач За Држач За Крпи Држач За

DEN 3.00

Стока
check Во продавницата

Нерѓосувачки Челик ДРЖАЧ ЗА ПРАЧКА ЗА МОНТИРАЊЕ НА ЅИД : дизајнот е разумен, професионален и ефикасен, со соодветно носење, што може добро да ги задоволи вашите фиксни потреби. ПОДДРШКА ЗА ШИПКИ ЗА ЗАВЕСИ ЗА ТУШИРАЊЕ : погоден за инсталирање внатрешни прачки за завеси, прачки за сушење облека, шипки за туширање во кула за бања итн. Има широк спектар на апликации. ДОДАТОК за БАЊА : производот има широк спектар на апликации и лесно може да се инсталира во бањи, спални соби, балкони итн. ДРЖАЧ ЗА ПРАЧКА ЗА ПЛАКАРОТ : Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, издржлив, отпорен на ' рѓа и отпорен на абење и има работен век. ПРИКЛУЧОК ЗА ПРАЧКА ЗА ПЛАКАРОТ : изработен со одлична изработка, практичен, сигурен, стабилен и цврст и може да ви служи добро. Нерѓосувачки Челик. ДРЖАЧ ЗА ПРАЧКА ЗА МОНТИРАЊЕ НА ЅИД : дизајнот е разумен, професионален и ефикасен, со соодветно носење, што може добро да ги задоволи вашите фиксни потреби. ПОДДРШКА ЗА ШИПКИ ЗА ЗАВЕСИ ЗА ТУШИРАЊЕ : погоден за инсталирање внатрешни прачки за завеси, прачки за сушење облека, шипки за туширање во кула за бања итн. Има широк спектар на апликации. ДОДАТОК за БАЊА : производот има широк спектар на апликации и лесно може да се инсталира во бањи, спални соби, балкони итн. ДРЖАЧ ЗА ПРАЧКА ЗА ПЛАКАРОТ : Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик, издржлив, отпорен на ' рѓа и отпорен на абење и има работен век. ПРИКЛУЧОК ЗА ПРАЧКА ЗА ПЛАКАРОТ : изработен со одлична изработка, практичен, сигурен, стабилен и цврст и може да ви служи добро. Пакет Листа 2 х Туш Прачки Карактеристики - Изработени од висококвалитетен нерѓосувачки челик, издржлив, отпорен на ' рѓа и отпорен на абење и има работен век.

Поврзани производи..