• Свеж
Неродеко Ѕид Монтирани Куки Декоративни Полици Ѕид Монтирање Облека Решетката Фен За Коса Закачалка За Складирање Фен За Коса Кука Држач За Исправување На Косата ?
zoom_in

Неродеко Ѕид Монтирани Куки Декоративни Полици Ѕид Монтирање Облека Решетката Фен За Коса Закачалка За Складирање Фен За Коса

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

ПОЛИЦА за ВИТКАЊЕ КОСА користи Организатор За Виткање Коса произведен со професионална технологија за да се осигура дека производот може да работи некое време ФЕН за КОСА користи Совршен За ставање фен за коса, може да биде во соба за шминка, спална соба, бања, берберница,. ФРИЗЕРСКА ЗАКАЧАЛКА ЗА ФЕН КОРИСТИ одличен организатор за вашите алатки за коса, како што се фен за коса, рамно железо, виткање. ДРЖАЧ ЗА ФЕН ЗА КОСА ДРЖАЧ ЗА ЅИД Држач за Фен За Коса монтиран На Ѕид Решетка За Фен Полица Без Пегла За Виткање Држач За Чешел За Коса Организатор На Алатки За Бања За Маса за Бања. ПОЛИЦА за СКЛАДИРАЊЕ НА ФЕН за КОСА завршува со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба. ПОЛИЦА за ВИТКАЊЕ КОСА користи Организатор За Виткање Коса произведен со професионална технологија за да се осигура дека производот може да работи некое време. ФЕН за КОСА користи Совршен За ставање фен за коса, може да биде во соба за шминка, спална соба, бања, берберница,. ФРИЗЕРСКА ЗАКАЧАЛКА ЗА ФЕН КОРИСТИ одличен организатор за вашите алатки за коса, како што се фен за коса, рамно железо, виткање. ДРЖАЧ ЗА ФЕН ЗА КОСА ДРЖАЧ ЗА ЅИД Држач за Фен За Коса монтиран На Ѕид Решетка За Фен Полица Без Пегла За Виткање Држач За Чешел За Коса Организатор На Алатки За Бања За Маса за Бања. ПОЛИЦА за СКЛАДИРАЊЕ НА ФЕН за КОСА завршува со фина изработка, не е лесна за носење и кинење, многу практична во употреба. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики На Решетката За Фен За Коса-Материјал : Простор Алуминиумска решетка за фен за коса монтирана На ѕид-Големина : 29, 50Х12, 00Х11, 50см;/11, 59Х4, 72Х4 решетка за фен за коса.

Поврзани производи..