• Свеж
3 парчиња Ѕидна Кутија За Складирање, Четка За Домашна Шминка Далечински Управувач Држач За Телефон Самолеплив Ѕид Покрај Кутијата За Складирање На Организаторот ?
zoom_in

3 парчиња Ѕидна Кутија За Складирање, Четка За Домашна Шминка Далечински Управувач Држач За Телефон Самолеплив Ѕид Покрај Кутијата За Складирање

DEN 2.00

Стока
check Во продавницата

Кутијата за складирање на ѕидови е изработена од висококвалитетен пластичен материјал, еколошки и нетоксичен, цврст и цврст, отпорен на абење и издржлив за употреба Погоден за бањи, тоалети, кујни и други места. Дупка за полнење на дното на кутијата, погодна за полнење мобилен телефон. Цврст и издржлив долго време за употреба, и има убави перформанси на лепилото. Порозен одвод, моделирање на часовникот, едноставен и елегантен изглед, убав и практичен. Дизајн на монтирање на ѕид, заштедете простор. Галванизација кука за виси предмети. Повеќе количини и класични бои можат целосно да ги задоволат вашите дневни потреби и да го украсат вашиот дом. Опремен со налепници, добра лепливост, лесен за инсталирање, нема потреба од дупки и нема да го оштети ѕидот, ќе ви донесе погодност. Совршен организатор на просторот за вас, ви обезбедува уреден, уреден простор, работна површина. Држачот за складирање може да се користи за складирање на различни ситници, со силна носивост, стабилна структура, не е лесен за паѓање, безбеден за употреба. Овој компактен организатор може да се инсталира на ѕид од спална соба, дневна соба, исто така одличен за канцелариско седиште, училишно биро итн., што е практично и корисно. Кутијата за складирање на ѕидови е изработена од висококвалитетен пластичен материјал, еколошки и нетоксичен, цврст и цврст, отпорен на абење и издржлив за употреба. Погоден за бањи, тоалети, кујни и други места. Дупка за полнење на дното на кутијата, погодна за полнење мобилен телефон. Цврст и издржлив долго време за употреба, и има убави перформанси на лепилото. Порозен одвод, моделирање на часовникот, едноставен и елегантен изглед, убав и практичен. Дизајн на монтирање на ѕид, заштедете простор. Галванизација кука за виси предмети. Повеќе количини и класични бои можат целосно да ги задоволат вашите дневни потреби и да го украсат вашиот дом. Опремен со налепници, добра лепливост, лесен за инсталирање, нема потреба од дупки и нема да го оштети ѕидот, ќе ви донесе погодност. Совршен организатор на просторот за вас, ви обезбедува уреден, уреден простор, работна површина. Држачот за складирање може да се користи за складирање на различни ситници, со силна носивост, стабилна структура, не е лесен за паѓање, безбеден за употреба.

Item Type:
Wall Mounted Storage Box
Material:
Plastic
Size:
Approx. 9.5 x 9.5 x 4.5cm / 3.7 x 3.7 x 1.8in
Package List:
3 x Pointer:
6 x Hook:
3 x Storage Box:
3 x Sticker:
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Поврзани производи..