• Свеж
ПЖЈ - Автоматски Диспензер За Сапун-Дозер За Сапун Без Допир Водоотпорна Основа, Сензор За Инфрацрвено Движење Сад Од Нерѓосувачки Челик Течен Бесплатен Автоматск?
zoom_in

ПЖЈ - Автоматски Диспензер За Сапун-Дозер За Сапун Без Допир Водоотпорна Основа, Сензор За Инфрацрвено Движење Сад Од Нерѓосувачки Челик

DEN 1.33

Стока
check Во продавницата

[Рацете надвор меурчиња, длабоко чистење]- автоматскиот диспензер за сапун го усвојува најновото дизајнирано независно прилагодливо копче, со вградена прецизна технологија за инфрацрвено движење и откривање сензори Надградениот сензор може да го продолжи работниот век и е чувствителен, така што ќе можете брзо да добиете бесконтактен диспензер за сапун. [Водоотпорни, лесни за употреба] - 4-included батериите (не се вклучени) можат лесно да се постават по потреба. Дизајнот со водоотпорна основа спречува кутијата за батерии да се потопи во вода, што може да предизвика корозија и откажување на диспензерот. Покрај тоа, основата нема завртки и лесно се одвојува. [Визуелен прозорец за волумен и квалитет]- дизајниравме прозорец на страната каде што можете да ја видите јачината на рамнотежата во шишето. Погодно е да ја сочинувате течноста за перење. Диспензерот за сапун е изработен од абс материјал, а зголемената моќност на моторот може да обезбеди постабилен обем на производство. [Особено погоден за употреба на преполни места]- овој диспензер за сапун е многу погоден за хотели со ѕвезди, кина од висока класа, КТВ, големи трговски центри, комерцијални деловни згради, домашни и странски аеродроми итн. [Совет]- овој уред е погоден за течен сапун, а не за гел. Бидејќи има воздух во цевката, тоа ќе влијае на количината на сапун за прв пат.

Product name:
Automatic foam washing phone
Color:
green, white
Material:
ABS/304 stainless steel
Surface technology:
copper plating titanium gold
Battery type:
AAA alkaline battery
Working temperature:
-10℃-40℃
Secondary induction:
0.5 seconds interval
Electric drive mode:
constant voltage drive 4.3v
Package Includes:
★1*Automatic foam washing phone:
Note:
The product size is measured manually, the error of 1cm belongs to the normal range:

Поврзани производи..